Netwerk- en inspiratieavond 2014

Op woensdag 12 november a.s. (17.30 - ± 21.30 uur) organiseert Connect2Act de 4e netwerk- en inspiratieavond voor organisaties in De Loods (PC Hoofstraat 4a). Speciaal voor (vrijwilligers)organisaties, verenigingen, zorginstellingen, scholen en kerken komen er tijdens deze avond diverse thema's aan bod.

Centraal op deze avond staat het slaan van bruggen tussen sport, onderwijs, cultuur en zorg en welzijn. Er worden handvatten gegeven hoe organisaties en verenigingen met elkaar te verbinden die veel multifunctioneler kunnen zijn. Maar ook de WMO staat deze avond op het programma. Voorafgaand wordt een heerlijk buffet geserveerd en is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden
Per organisatie is er plaats voor twee personen. Extra personen zullen op een reservelijst gezet worden, want het aantal plaatsen is beperkt. Deelname aan deze avond is kosteloos.

Aanmelden kan tot 1 november a.s. per e-mail naar Jacqueline Revier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of inschrijven via 0180 – 430 440.