Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Drukke (werk)week voor brandweer

De brandweervrijwilligers hebben een drukke werkweek achter de rug. In vijf dagen tijd gingen de piepers negen keer. De beroepspost in IJsselmonde rukte ook nog een keer uit naar Ridderkerk. Oproepen voor automatische brandmeldingen, gasluchten, gebouwbranden en het assisteren van de ambulancedienst brachten de brandweerlieden in touw.

Lees meer...

Struintocht onder een bloedrode zon

Natuurvereniging Eiland IJsselmonde hield dinsdag 17 oktober een struintocht in de Carnisse Grienden voor 10 – 15 jarigen. Dankzij de orkaan Orphelia, Saharastof en levensgevaarlijke bosbranden in Portugal en Spanje konden wij hier een heel mooie bloedrode zon bewonderen. Dit gaf de struintocht een bijzonder sfeer.

Lees meer...

Gaslekkage aan de Middenmolendijk

In Ridderkerk is een gaslekkage ontstaan aan de Middenmolendijk. Zeven omliggende woningen worden ontruimd.

Lees meer...

Kinderboerderij De Dierenhof uit Ridderkerk wint Dierendagbonus

De bezoekers van kinderboerderij De Dierenhof uit Ridderkerk dragen het milieu én de boerderij duidelijk een warm hart toe. Kinderboerderij De Dierenhof was dit jaar namelijk één van de drie gelukkige winnaars van de Wecycle Dierendagbonus. Bezoekers van deze kinderboerderij leverden de meeste kleine apparaten in voor recycling en als dank daarvoor krijgt de boerderij een mooi bedrag én een heerlijke groentetaart voor de dieren.

Lees meer...

Openstelling winkels op zondag 24 december

Middels een motie willen de Ridderkerkse politieke partijen VVD, Partij 18Plus en D66/Groen Links bewerkstellen dat op zondag 24 december de winkels in het Ridderkerkse centrum open mogen.

Lees meer...