Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

25 Jaar dansplezier in danscentrum Remus

In augustus 1992 zetten Ank en Anrie Remus de eerste danspassen in hun eigen danscentrum. Na 25 jaar swingt het nog volop in Danscentrum Remus.

Lees meer...

Bakkers / baksters gevraagd voor burendag 2017

Op zaterdag 23 september vieren we burendag in de wijk! op deze dag bent u als wijkbewoner van harte welkom op het Ontmoetingsplein van Aafje Reijerheem. ( programma volgt )

Lees meer...

‘Dat gebeurt mij niet’

Op een van de in Ridderkerk georganiseerde festiviteiten kom je nog wel een plaatsgenoot tegen die je al heel lang niet gezien hebt. Zo sprak ik pas Henry, die ik in jaren niet gezien had, laat staan gesproken. En na het gebruikelijke ophalen van onze herinneringen (weet je nog?) kwam het gesprek uiteraard op de dagelijkse bezigheden. “Wat doe jij tegenwoordig?” Aarzelend volgde een “Nou, ik zit ‘in between jobs’…..Eerlijk gezegd zit ik inmiddels in de bijstand.

Lees meer...

Wie verdient volgens u de vrijwilligersprijs?

Vele vrijwilligers maken in Ridderkerk het verschil voor een ander. Wie nomineert u dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? De prijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen.

Lees meer...

Jeugdland trekt meteen veel kinderen

Jeugdland 2017 startte dinsdag 15 augustus 2017 meteen al met een groot aantal deelnemers. Het evenement dat in sporthal “De Fakkel” plaatsvindt is deze week dagelijks van 09.30 uur tot 16.00 uur. In verband met het afbreken en opruimen wordt er op vrijdag een half uurtje eerder, dus om 15.30 uur, gestopt.

Lees meer...