Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Stem op nieuwe speeltoestellen IJsselstraat

Enkele speeltoestellen op het speelterrein aan de IJsselstraat zijn aan vervanging toe. Uit het belevingsonderzoek bleek dat drie van de huidige speeltoestellen moesten terugkomen: de draaischijf, de klimbol en de wip. Daarnaast komt er een nieuw speeltoestel bij. Hierover kunnen kinderen online stemmen op een van drie toestellen. Er kan gekozen worden uit drie speeltoestellen: een Speeltoren met dubbele schommel, een Klim klautertoestel of een Schommel combinatie.

Lees meer...

AM zet volgende stap in herontwikkeling scheepswerfterrein en geeft startsein bouw tweede fase Riederwerf in Ridderkerk

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vandaag het startsein voor de volgende fase in de herontwikkeling van de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek. AM heeft gekeken naar een oplossing die past binnen de visie van de gemeente Ridderkerk om binnen de gemeentegrenzen nieuwbouw te realiseren. Met het plan Riederwerf wordt het oude scheepswerfterrein getransformeerd naar een nieuwe woonwijk van circa 100 woningen.

Lees meer...

Ridderkerk verlaagt drempels zonne-energie

De gemeente Ridderkerk gaat ondernemers voorlichten over investeren in zonne-energie. Op donderdag 6 juli om 17.00 uur wordt over dit onderwerp de bijeenkomst ‘Zon Op Bedrijfsdaken’ gehouden in het Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Lees meer...

Taalrijke ochtend in de Bibliotheek

Woensdag 21 juni kwamen ouders en peuters samen in de bibliotheek voor de workshop Taal & Doen, georganiseerd door Ou-Ki en de Bibliotheek AanZet. De organisatie kijkt terug op een geslaagde, taalrijke ochtend.

Lees meer...

Politie houdt fietsendieven aan, veertien zaken opgelost

Met de aanhouding van twee fietsendieven van 23 en 39 jaar uit Rotterdam en Krimpen aan den IJssel heeft de politie veertien fietsendiefstallen in Barendrecht, Ridderkerk en Spijkenisse opgelost. De diefstallen vonden plaats in de laatste maanden van 2016 en de eerste van 2017.

Lees meer...