Uitje Zonnebloem naar Kinderboerderij

Afgelopen dinsdag 25 juli organiseerde de Zonnebloem Ridderkerk weer een gezellige middag. Met 25 gasten en 15 vrijwilligers werd eerst een bezoek gebracht aan de kinderboerderij aan de Oosterparkweg. Judith liet daar onder andere de slang van wel heel dichtbij zien, wat daardoor een hele belevenis was. Ook werden de andere dieren gevoerd.

Onderweg naar de tweede stop van de middag bij de Bloemenjungle werd iedereen verrast door Leo Nootenboom met zijn Tuk Tuk om een lekker ijsje te eten, dat door hem werd aangeboden. Gelopen langs het bospad met spreuken en balonnen werd aan het einde daarvan nog ouderwets ’blikkie gegooid’ voor een leuk prijsje. Uiteraard zorgde dit ervoor dat er veel gelachen werd, want de blikkies gingen niet allemaal in 1 keer om.

2017 07 25 Zonnebloem uitje 2

Bij de Bloemenjungle werd de groep ontvangen door Inge en haar team met koffie en gebak. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een zonnebloem aangeboden van de Bloemenjungle en kon zodoende worden teruggekeken op een heerlijk middag.

2017 07 25 Zonnebloem uitje 3