Gezellige afsluiting van het Zomerfestijn

Het Zomerfestijn voor senioren, georganiseerd door Sport en Welzijn (SenW), werd donderdag 3 augustus afgesloten met een driegangendiner bij Proeflokaal Bregje. Ook stond er deze week een bezoek aan Zuivelboerderij ‘de Weistaar’ op het programma.

Dinsdag 1 augustus vertrok een bolle bus richting Maarsbergen. Deelnemers werden bij Zuivelboerderij ‘de Weistaar’ ontvangen met een bakje koffie en gebak. Daarna werd er een film vertoond over de kazen, kaas geproefd en een bezoek gebracht aan het museum. Na een voortreffelijke lunch met uiteraard kaas, maakten de deelnemers een tocht over de Utrechtse Heuvelrug. Rond 16.30 uur kwamen de deelnemers aan in Ridderkerk.

Ter afsluiting van de zomeractiviteiten organiseerde SenW een afsluitdiner bij Proeflokaal Bregje in Ridderkerk. De rollators werden achterin het restaurant geparkeerd en toen iedereen een plekje gevonden had, werd het driegangenmenu uitgeserveerd. Er kon gekozen worden voor verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en de avond werd afgesloten met een kop koffie of thee. “Iedereen was lovend over de sfeer en het lekkere eten", vertelt Frances Kroeze van SenW. “En iedereen was op tijd thuis voor de halve finale van het vrouwenvoetbal”.

2017 08 07AfsluitingZomerfestijn2

SenW dankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Door hen enthousiasme en inzet was het mogelijk om de uitstapjes te doen. “We kijken terug op een geslaagd, gevarieerd zomerfestijn en  wensen iedereen een fijne zomer. We gaan beginnen met de planning voor de winteractiviteiten. Deze verwachten we in september rond te hebben. Houd de berichtgeving in de gaten”, vertelt Frances.