Coaching Point voor Jongeren

Coaching wordt geboden naar aanleiding van vragen en problemen van jongeren op ieder levensgebied. Door contact met de jongeren krijgt de jongerencoach zicht op de leefsituatie en biedt zij een individueel coaching-traject aan. De jongerencoach geeft richting en sturing aan jongeren in het kader van hun ontwikkeling waarbij de stijl van coaching wordt aangepast aan de vraag van de jongeren. Jongeren worden vaak geconfronteerd met kleine en soms grotere persoonlijke en maatschappelijke tegenslagen en problemen waar ze moeilijk mee om kunnen gaan. Sommigen hebben weinig of geen steun uit de eigen omgeving. Om deze jongeren te helpen en te voorkomen dat hulpverleningstrajecten in de toekomst noodzakelijk dreigen te worden, zet Sport en Welzijn jongerencoaches in.

Jongeren die een zetje in de rug nodig hebben kunnen terugvallen op onze jongerencoaches. Elke jongere is anders. De één wil zijn leven weer op de rails zetten en een ander kan nog niet verder kijken dan een voor hem of haar acuut probleem. De coach gaat uit van de vraag van de jongere en kiest op basis daarvan welke vorm van hulp op dat moment het meest van toepassing is. Uiteindelijk gaat het er om de jongere uit te dagen en te stimuleren om het perspectief in zijn/haar leven te verbeteren en daar zelf verantwoordelijkheid voor te dragen.

Ben jij die jongere die wel een zetje in de rug kan gebruiken kom dan naar de Loods! Elke dag vanaf 10.00 uur kan je binnenlopen en in gesprek gaan met een jongerencoach of een afspraak maken met een van de jongerencoaches.

Ook kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Tina van Bennekom: 0611911950. Evina beekink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0614327403. De jongerencoaches nemen dan binnen 24 uur contact met je op.