Herfstkoekeloerenmarkt valt in het water

Muziekvereniging Sursum Corda Rijsoord organiseerde dit weekend haar jaarlijkse Herfstkoekeloerenmarkt. Alle mooie ingezamelde spulletjes en volle kraampjes ten spijt viel het vooral op de zaterdagmiddag behoorlijk stil qua bezoekers door de vele regen die neerdaalde over het clubhuis in Rijsoord.

Ver voor 10 uur stonden de mensen al in de rij voor de poort. Zij hadden nog geluk. Of het nu aan het getal 13 gelegen heeft of niet, het werd een hele natte HerfstKoekeloerenMarkt.

Aan het einde van de dag konden de organisatoren toch nog een kleine € 5000,- als voorlopig eindresultaat bekend maken. De opbrengst zal worden gebruikt voor de aanschaf en onderhoud van uniformen en instrumenten.

De prijzen van de grote loterij zijn gevallen op de nummers: 176, 216, 352, 612, 674, 833, 1008, 1103, 1180, 1208, 1255, 1258, 1538, 1587, 1785, 1820, 1849, 1889, 2189, 2591. Alle prijswinnaars, ook van de bezoekersbonnen krijgen of hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

De organisatoren bedanken de volgende sponsoren: Rest./Partycentrum De Theetuin,
Palm Party House – Zwijndrecht, De Koning Vlees, Fietsen & witgoed Jan Verschoor, Café Bar Restaurant Bardot, Fa. Koppenaal, Snackwagen Yvonne, Larocar - Heerjansdam, Sprado - Rijsoord, Wellness Ridderkerk, bakkerij Voordijk, medewerkers en overige betrokkenen voor de bijdrage aan dit resultaat.

Alhoewel de markt nog maar net achter de rug is staan de volgende plannen bij Sursum Corda al weer in de steigers nl. de Kerstmarkt op 9 december (rondom de Kraaienoot), het Kerstconcert op 15 december (in de Ger. Opstandingskerk) en de oliebollen/appelflappenverkoop aan het einde van het jaar.

2017 10 07SursumCorda2

Foto's Erik Jonkman