Expositie Bea Verveer bij studio ImSpa geopend

Op zondag 8 oktober is de expositie 'Het licht Schildert' officieel geopend bij ''Studio ImSpa''. Tijdens deze expositie zijn diverse werken van de Ridderkerkse kunstenares Bea Verveer te bewonderen. Haar werk wordt gekenmerkt door het gebruik van de niet-kleuren zwart en wit samen met goud- en zilverkleuren.

Recentelijk heeft zij ook andere tinten aan haar palet toegevoegd. De compositie op het doek wordt gevormd via het het gebruik van reliëf. Hierdoor "speelt" het licht in op het werk van Bea en voegt daardoor een extra dimensie toe. Haar portretten worden gekenmerkt door het principe van "meer door minder". Door het gebruik van enkele krachtige lijnen en streken van het penseel, soms aangevuld met een lichte kleur accent, wordt de expressie en de emotie van de persoon weergegeven. Kortom:"Het werk van Bea Verveer is even uniek als verrassend".

De expositie is vanaf zondag geopend en nog te bewonderen tot en met zondag 5 november. De kunstwerken worden tentoongesteld bij Galerie "Studio ImSpa" aan de Scheepmakerstraat 23 in Ridderkerk.

Foto Wendy Harreman