Doe mee aan NLdoet

Traditiegetrouw staat er begin maart weer NLDoet op de agenda. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Connect2Act is intermediair voor NLDoet en roept organisaties en burgers op om zich op te geven voor deze landelijke actie die ook in Ridderkerk tot veel nieuwe koppelingen en mooie acties heeft geleid. Dit jaar is NLDoet op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Met NLDoet laten we zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jouw organisatie een leuke klus? Moet het gebouw nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis, een natuurgebied zomerklaar maken of heb je een andere leuke klus? Meld je dan aan op de website www.nldoet.nl en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Ondersteuning
Op de website www.nldoet.nl  vind je als vrijwilligersorganisatie veel hulpmiddelen om bepaalde zaken aan te pakken. Denk hierbij aan ideeën voor het klussen, voorbeelden, draaiboeken, checklists en handige tips. Ook stelt Het Oranjefonds een financiële bijdrage beschikbaar van maximaal € 400,00. Aanvragen kan tot 31 januari (op=op!). Als organisatie ontvang je in ieder geval het NLdoet promotiepakket.

Voor meer informatie en advies over NLdoet in Ridderkerk kan iedereen contact opnemen met Connect2Act via 0180 – 430 440 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meer weten over vrijwilligerswerk in Ridderkerk? Bezoek dan www.connect2act.nl .