Radio

Goede Vrijdag dienst op Radio Ridderkerk

Op vrijdag 18 april wordt er op 'Goede Vrijdag' weer een extra aflevering uitgezonden van het programma 'Ridderkerk en de Kerken'. Dan wordt een rechtstreekse kerkdienst vanuit één van de 12 aangesloten kerken uitzenden. Dit jaar komt de dienst vanuit uit de Goede Herderkerk. De uitzending begint om 19:00 uur met passiemuziek, om 19:30 uur volgt dan de kerkdienst, die zal duren tot 21.00 uur. De kerkdienst wordt geleidt door Ds. G.J. van Beek. De techniek is in handen van Aad Hoogendijk en de presentatie wordt verzorgd door Emmy Mulder.

Twee uur 'Lovesongs are Back Again'

Richting de zomer blijven de luisteraars weer wat langer aan de radio gekluisterd. Al eerder werd de wens uitgesproken om op de zondagavond ook na 23.00 uur nog even met heerlijke muziek het weekend op Radio Ridderkerk af te sluiten. Vanaf deze zondag, Eerste Paasdag, worden de luisteraars op hun wenken bediend en is het programma 'Lovesongs are Back Again' te beluisteren tot 24.00 uur.
Een programma van presentator Hans Muntz voor al die luisteraars aan de andere kant van de radio met sfeervolle muziek. Met name de schare luisteraars, die op zondagavond de religieuze programma's volgen, blijven voor het naar bed gaan meestal nog even hangen.

Lees meer...

Wolfpack speelt live bij Radio Ridderkerk

Op zaterdag 19 april speelt de Ridderkerkse band Wolfpack live bij Radio Ridderkerk in het programma SensatieGeneratie. De formatie Wolfpack bestaat uit Karina Wolf (gitaar), Rob Wolf (drum & zang), Bert Fenthür (basgitaar en zang) en Hans Boshamer (zang en percussie). De band brengt een heerlijke mix van classic rockmuziek. Liedjes van onder andere Led Zeppelin, Gary Moore, Deep Purple, Eric Clapton en Jimi Hendrix komen voorbij.

Lees meer...

Annemarie Bakker stopt met Schatgraven

Bij Schatgraven, het kinderprogramma bij Radio Ridderkerk, gaat er komende zondag 13 april iets bijzonders gebeuren. Presentatrice Annemarie Bakker zal dan namelijk voor de laatste keer het programma presenteren. Zij neemt na bijna 20 jaar afscheid van Schatgraven. Met veel enthousiasme heeft zij zich al die jaren ingezet voor het kinderprogramma; thema's bedacht; verhalen geschreven, liedjes uitgezocht en gepresenteerd.

Lees meer...

Henk Konings in Praten met Ridderkerkers

Op zondag 13 april 2014 ontvangt presentator Ger Schilt van het radioprogramma ´Praten met Ridderkerkers´ in de twaalfde aflevering van dit seizoen de heer Henk Konings, die directeur is van OBS De Piramide en OBS De Noord. Henk Konings is inmiddels 41 jaar werkzaam in het Ridderkerkse basisonderwijs en stopt aan het einde van dit schooljaar.

Presentator Ger Schilt wordt tijdens de uitzending bijgestaan door redactrice Marijke van der Schoor en technicus Nico Bravenboer. Het programma is te beluisteren op zondag 13 april van 12.00 tot 13.00 uur.

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

Google+