Radio

Roger Daltrey (The Who) in ´The Story Of´

Op zondag 2 november staat Roger Daltrey (The Who) centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. The Who blaast inmiddels vijftig kaarsjes uit en dat moet gevierd worden. In september jongstleden kwamen de Londense rockers met 'Be Lucky' op de proppen, na acht jaar stilte het eerste nummer van hun hand. Toen maakten oprichters Daltrey en Townsend al bekend dat ze op 27 oktober een verzamel-cd, getiteld 'The Who Hits 50!', zouden uitbrengen.

Lees meer...

Thin Lizzy in ´The Story Of´

Op zondag 26 oktober staat de Iers rockband Thin Lizzy centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. Thin Lizzy werd in 1969 opgericht in het Ierse Dublin. De eerste single 'The Farmer' werd in 1970 uitgebracht, maar werd een flop. De eerste grote hit werd in 1972 gescoord met een rock versie van de Ierse folk klassieker 'Whiskey In The Jar'.

Lees meer...

Vrijwillige redactiemedewerker gezocht

Per 1 januari zijn we op zoek naar een redactiemedewerker voor het programma Seniorentijd. Iedere dinsdag is deze uitzending op Radio Ridderkerk te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur.

Lees meer...

Joost de Lange speelt live in Bluezy bij Radio Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 23 oktober weer een live band te gast in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk de formatie Joost de Lange Rock/Blues Experience. Naast een interview gaan zij ook live optreden.

Lees meer...

Glashart speelt live bij Radio Ridderkerk

De Ridderkerkse band Glashart is afgelopen donderdag 16 oktober met succes begonnen aan een theatertour die hen zal leiden door de verschillende theaters in het land. Tijdens deze tour worden er kleinkunstachtige theaterliedjes gebracht in combinatie met de al reeds bestaande eigen Nederpop liedjes. Zangeres Sabine Balk, die een theater en kleinkunstopleiding volgde in Amsterdam, heeft tijdens de kick-off van de tour in het Comedytheater in Amsterdam, haar eigen cd ´Laatbloeier´ met succes gepresenteerd aan het grote publiek. Een cd met een zestal prachtige theaterliedjes die live akoestisch gespeeld werden door ´haar eigen mannen´ van Glashart.

Lees meer...

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

rtv-ridderkerk-logo