Radio

Shrude speelt live in SensatieGeneratie

Op zaterdag 2 augustus is de band Shrude te gast in het programma SensatieGeneratie bij Radio Ridderkerk. Shrude heeft eerder dit jaar een nieuwe cd uitgebracht met als titel Laid back rock. De band komt uit de regio, maken rockmuziek en bestaan sinds december 2010. De band bestaat uit een viertal muzikanten, te weten: Arne van Ettekoven (zang/gitaar), Jaapjan Kuijper (gitaar/zang), Stefan van Nederpelt (basgitaar) en Allard van der Knijf (drums).

Lees meer...

Hollands Glorie Jaren 60 in ´The Story Of´

Op de zondagen 27 juli en 3 augustus staat er weer een dubbele aflevering gepland in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. Dit keer is het volledig gewijd aan Hollands Glorie in de jaren 1960 tot 1969. De jaren 60 staan ook wel bekend als de protestjaren. Voor het eerst is er sprake van een jongerencultuur die zich op allerlei verschillende manieren afzet tegen hun ouders.

Lees meer...

Zomaar voor u met koormuziek

In de aflevering van het radioprogramma 'Zomaar voor u' wordt op zondag 27 juli aandacht geschonken aan een prachtige nieuwe cd van het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichtus, dat staat onder leiding van dirigent Martin Zonnenberg. Het programma met de rubrieken 'Herinnering aan een lied', 'Gedichten en Gedachten' en Gezongen Gedicht' heeft als thema 'Dag en nacht, Heer' gelijk aan de titel van de nieuwe cd.

Lees meer...

Dag van Nationale Rouw ook bij RTV-Ridderkerk

Vandaag is de Dag van Nationale rouw in verband met de vliegramp in de Oost-Oekraïne met de vlucht MH17. Zes dagen na de fatale crash van het vliegtuig van Malaysia Airlines in Oost-Oekraïne keren de lichamen van de omgekomen inzittenden vanmiddag terug naar Nederland. De eerste lichamen komen rond vier uur op Vliegbasis Eindhoven aan.

Op zowel Radio als TV Ridderkerk wordt hiermee rekening gehouden met aangepaste muziek en worden er geen reclames uitgezonden. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

dagrouw

 

Bas Paardekooper and the Blue Crew spelen live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is komende donderdag 17 juli de formatie Bas Paardekooper and the Blue Crew te gast bij presentator Nico Bravenboer. Naast een kort interview zal Bas Paardekooper & The Blue Crew ook live optreden. De band Bas Paardekooper and the Blew Crue werd opgericht in 2007. Frontman Bas Paardekooper bracht zichzelf, geïnspireerd na het horen van Jimi Hendrix' ´Hey Joe´, op elfjarige leeftijd de beginselen van het gitaarspel bij.

Lees meer...

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

rtv-ridderkerk-logo