Radio

Rough ‘n Ready speelt live in Bluezy bij Radio Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 4 september weer een live band te gast in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk de formatie Rough ´n Ready (RnR). Naast een interview gaan zij ook live optreden. Rough 'n Ready is in 2012 opgericht door Rob Hendrikse en Angelica Heidenreich als electrische tegenhanger van hun acoustische duo Lucky Faces en als aanvulling op de band Defense waar ze beiden ook al deel van uit maken.

Lees meer...

Vrijwilliger/donateur worden van RTV-Ridderkerk ?

Bezoek vrijdagmiddag de Vrijwilligersmarkt op het Sint Jorisplein

 

Het verzorgen van alle uitzendingen van RTV-Ridderkerk via zowel Radio Ridderkerk als TV Ridderkerk en de website www.rtvridderkerk.nl wordt uitsluitend met vrijwilligers gedaan. U als inwoner van Ridderkerk, maar met de komst van het internet tegenwoordig ook u als betrokkene of geïnteresseerde van ver daarbuiten, op de hoogte houden van de laatste actualiteiten, het wel en wee van uw vereniging kan niet zonder de inbreng van vrijwilligers en donateurs.

Lees meer...

Tom Petty & The Heartbreakers in ´The Story Of´

Op zondag 31 augustus staat de Amerikaanse muzikant Tom Petty en zijn begeleidingsband The Heartbreakers centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. Tom Petty, die in 1950 is geboren, begon met zijn interesse voor muziek toen zijn oom hem op een filmset voorstelde aan Elvis Presley. Hij wist dat hij zelf muzikant wilde worden op het moment dat hij The Beatles op tv zag.

Lees meer...

Tuff Enuff Acoustic speelt live in Bluezy bij Radio Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 28 augustus weer een live band te gast in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk de formatie Tuff Enuff Acoustic. Naast een interview gaan zij ook live optreden. Tuff Enuff Acoustic bestaat uit drie relaxte gasten uit het Brabantse land, te weten Marcel van der Linden (zang en gitaar) uit Tilburg, Ad Dijkers(mondharmonica en zang) uit Oosterhout en Ferdinand Schmutzer (contrabas en zang) uit Breda.

Lees meer...

Wethouders Japenga en Keuzenkamp op bezoek bij Radio 3x2

Donderdag maakten de wethouders Marten Japenga en Tineke Keuzenkamp niet alleen kennis met de 3x2 Jeugdwielertoer, maar ook met Radio 3x2 Tot en met zaterdag wordt een rechtstreeks verslag gedaan van de Jeugdwielertoer door een groot aantal vrijwilligers van RTV-Ridderkerk.

Lees meer...

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

rtv-ridderkerk-logo