Radio

Vrijwillige redactiemedewerker gezocht

Per 1 januari zijn we op zoek naar een redactiemedewerker voor het programma Seniorentijd. Iedere dinsdag is deze uitzending op Radio Ridderkerk te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur.

Lees meer...

Joost de Lange speelt live in Bluezy bij Radio Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 23 oktober weer een live band te gast in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk de formatie Joost de Lange Rock/Blues Experience. Naast een interview gaan zij ook live optreden.

Lees meer...

Glashart speelt live bij Radio Ridderkerk

De Ridderkerkse band Glashart is afgelopen donderdag 16 oktober met succes begonnen aan een theatertour die hen zal leiden door de verschillende theaters in het land. Tijdens deze tour worden er kleinkunstachtige theaterliedjes gebracht in combinatie met de al reeds bestaande eigen Nederpop liedjes. Zangeres Sabine Balk, die een theater en kleinkunstopleiding volgde in Amsterdam, heeft tijdens de kick-off van de tour in het Comedytheater in Amsterdam, haar eigen cd ´Laatbloeier´ met succes gepresenteerd aan het grote publiek. Een cd met een zestal prachtige theaterliedjes die live akoestisch gespeeld werden door ´haar eigen mannen´ van Glashart.

Lees meer...

Wethouder Tineke Keuzekamp in Prettig Weekend

Aanstaande zaterdag komt wethouder Tineke Keuzekamp in Prettig Weekend praten over de nieuwe Jeugdzorgwet. Om 11.30 uur schuift zij bij presentator Eric Harreman aan om te vertellen hoe het er nu voor staat. 'Gaat alles goed', 'zijn er knelpunten' en 'waar kunnen ouders nu heen als zij een probleem hebben' zijn vragen die onder andere aan bod komen. Natuurlijk is de inbreng van luisteraars ook van harte welkom.

Lees meer...

Uitzending Politiek Café op zaterdag 18 oktober

Aanstaande zaterdag 18 oktober is er weer een nieuwe aflevering van het programma Politiek Café tussen 12.00 uur en 13.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het programma wordt gepresenteerd door Eric Harreman, die met alle Ridderkerkse politieke partijen de stand van zaken door zal nemen. Uiteraard wordt er teruggeblikt op de afgelopen donderdag gehouden raadsvergadering.

Daarnaast nemen de partijen ongetwijfeld van de gelegenheid gebruik om alvast vooruit te kijken naar de komende raadsvergaderingen, waarin onder andere de wijzigingen in de begroting voor 2015 worden vastgelegd. De raad vergadert op donderdag 16 oktober en dinsdag 28 oktober. Bezoekers van deze uitzending zijn welkom in de kantine van Radio Ridderkerk aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 in Ridderkerk.

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

rtv-ridderkerk-logo