Radio

Technici en presentatoren gezocht

Connect2Act is voor de Riddersport show van Radio Ridderkerk op zoek naar technici en presentatoren. Wanneer je als technici of presentator aan de slag wilt, krijg je een korte opleiding. Ervaring is gewenst, maar is niet vereist. Alle werkzaamheden zijn in de studio en de werktijden zijn op zaterdag van 14.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer...

De Ridder KERST Top 30

Op dinsdag 23 December zal het radioprogramma Dinner Request van Hendrik Bos in het teken staan van kerst muziek middels de Ridder KERST Top 30.

Lees meer...

Wind and Voices in Kerstsfeer

Hoewel het tot aan de Kerst nog een aantal dagen duurt, is het radioprogramma ´Wind and Voices´ op zondagmorgen 14 december om 11.00 uur bij Radio Ridderkerk al volledig in kerstsfeer. Doordat het een veertiendaags radioprogramma is, is op de volgende uitzending de Kerst al voorbij en zijn we al weer toe aan de oliebollen. Niettemin is de advent van dit Christelijk feest al twee weken bezig dus misstaat deze muziek nu niet. Ook in dit genre kan de blaasmuziek bogen op een groot repertoire van, voornamelijk, arrangementen van christelijke en algemene kerstmelodieën.

Lees meer...

Politiek Café bij Radio Ridderkerk

Aanstaande zaterdag 13 december is er weer een nieuwe aflevering van het programma Politiek Café tussen 12.00 en 13.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het programma wordt gepresenteerd door Eric Harreman, die met alle Ridderkerkse politiek partijen de stand van zaken door zal nemen. Uiteraard wordt er teruggeblikt op de afgelopen donderdag gehouden gemeenteraadsvergadering.

Lees meer...

Tweede deel Merseybeat special in ´The Story Of´

Op zondag 14 december staat het tweede deel van de Merseybeat centraal in deze aflevering van het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. In deel twee nog een aantal Merseybeat artiesten die in de jaren 1964 en 1965 uiterst populair waren. In 1966 ging deze muzieksoort langzaam op zijn retour, alhoewel dit niet gold voor de Beatles, die tot eind jaren zestig uiterst populair bleven en die dit nog steeds zijn.

Lees meer...

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

rtv-ridderkerk-logo