Radio

Billy Joe Royal in ´The Story Of´

Op zondag 23 november staat de Amerikaans zanger Billy Joe Royal centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. Begin jaren zestig had hij een aantal singles opgenomen zonder succes. Pas nadat hij gevraagd werd om het nummer ´Down at the boondocks´ op te nemen kwam dit wel.

Lees meer...

Robin Gibb in ´The Story Of´

Op zondag 16 november staat de Engels zanger Robin Gibb centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. Robin Hugh Gibb werd geboren op 22 decenber 1949 op het eiland Man als helft van een tweeling. Zijn tweelingbroer was Maurice Gibb. Robin vormde samen met Maurice en zijn oudere broer Barry de BeeGees.

Lees meer...

Filmmuziek in Wind and Voices

Bij Radio Ridderkerk is er in de even weken op de zondagmorgen tussen 11.00 uur en 12.00 uur muziekprogramma ´Wind and Voices´ te beluisteren waarin de blaasinstrumenten de boventoon voeren, maar waarin ook vocale nummers te horen zijn, die passen bij 'Bel Canto'. Er is geen instrumentgroep zo veelzijdig als de blaasinstrumenten en er is geen genre dat niet door een band of ensemble is opgenomen.

Lees meer...

Robert Smith Bluesband live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is komende donderdag 13 november is de Robert Smith Bluesband te gast bij presentator Nico Bravenboer. Naast een interview zal de band ook live optreden. De band is geformeerd rond Robert Smith, Goirlenaar van geboorte, die zijn sporen in de blueswereld al vele malen heeft verdiend. Niet iedereen kan zeggen dat hij ooit in zijn jonge jaren gejamd heeft met Janis Joplin.

Lees meer...

Procol Harum in ´The Story Of´

Op zondag 9 november staat de band Procol Harum centraal in het radioprogramma ´The Story Of´ bij Radio Ridderkerk tussen 17.00 en 18.00 uur. Procol Harum ontstaat in 1966 als de groep Pinewoods. Met deze groep werd ´A whitershade of pale´ opgenomen, maar al tijdens de opname van dit nummer werd door de manager gekozen voor Procol Harum als de definitieve naam van de band.

Lees meer...

Meer artikelen...
LiveRadioklein LiveTvklein

Laatst toegevoegde video

Advertentie

 

rabobank1

rtv-ridderkerk-logo