Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Prettig Weekend vanuit Zwijndrecht

Afgelopen zaterdag 19 augustus werd het zaterdagse actualiteitenprogramma van Radio Ridderkerk en ATOS RTV verzorgd vanuit de ATOS studio in Zwijndrecht. Sinds begin dit jaar wordt het actualiteitenprogramma door beide lokale omroepen gezamenlijk gemaakt en uitgezonden op de zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.

Lees meer...

3x2 en Ridderkerk Toernooi bij Radio Ridderkerk

Waar het in deze hele week bij Radio Ridderkerk draait om de Jeugdwielertour 3x2, daar sluit op zaterdag 12 augustus ook de Riddersportshow naadloos op aan. Op de zaterdag worden alweer de finales gespeeld van het Ridderkerk Toernooi, dat wordt gehouden op het terrein van Rijsoord.

Lees meer...

Radio 3x2 bij Radio Ridderkerk

In de week dat de Jeugdwielertour 3x2 weer wordt gehouden in Ridderkerk zal Radio Ridderkerk daar weer helemaal live bij zijn. De laatste ontwikkelingen in de klassementen, maar ook wat er onderweg allemaal gebeurt bij de spelletjes, in de karavaan, eventuele wijzigingen in het programma, de duimlijn en nog veel meer hoor je in het programma Radio 3x2, dat dagelijks is te beluisteren.

Lees meer...

Marco de Holander en Marlane Dirksen in Lekker Hollands

Op vrijdag 28 juli is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen heeft in het laatste uur van zijn programma twee gasten. 

Lees meer...

Meerdere artiesten in Lekker Hollands

Op vrijdag 21 juli is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen heeft in het eerste uur van zijn programma twee telefonische interviews met zangeres Colinda en zanger Willem Barth.

Lees meer...