Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Charlie and the Welfare live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 26 oktober de formatie Charlie and the Welfare in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. De band Charlie and the Welfare bestaat uit vier muzikanten, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Charlie, oftewel Hans Vermeeren begon rond zijn twaalfde met gitaarspelen. Geïnspireerd door de vele rock en blues coverbands die in de buurt speelden kocht hij het jaar erop zijn eerste elektrische gitaar om zich op deze muziek te gaan richten.

Lees meer...

Koor De Dukdalf in Podium Vis

Op dinsdag 24 oktober ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Podium Vis weer nieuwe gasten. Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken.

Lees meer...

Wim Verkaik overleden

Afgelopen zaterdag 14 oktober overleed Wim Verkaik op 84-jarige leeftijd. Wim Verkaik was in 2006 benoemd tot ere-voorzitter van RTV-Ridderkerk, maar daarnaast bij vele Ridderkerkse activiteiten betrokken geweest, zoals de SWOR, VU Ridderkerk, de Noordhave, etc..

Lees meer...

Scheidsrechters in Meerkamp bij Radio Ridderkerk

Komende zaterdag 21 oktober wordt een herhaling van 10 oktober jl. uitgezonden van het radioprogramma Meerkamp tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het thema van deze uitzending is de week van de scheidsrechter.

Lees meer...

Ray Sanders en Riny Valentine in Lekker Hollands

Op vrijdag 20 oktober is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in zijn programma meerdere gasten. In het eerste uur wordt telefonisch gesproken met Django Wagner over zijn concert van volgende week in het AFAS Live. Met Gio Swikker wordt gesproken over zijn nieuwe single.

Lees meer...