Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Radio Ridderkerk live vanaf Food en Greenmarkt

Aanstaande zaterdag 1 juli worden tussen 10.00 en 16.00 uur alle programma’s live vanaf de derde Food en Greenmarkt gepresenteerd. Deze bijzondere markt wordt door de Kledingbank en FoodCompany georganiseerd op het voormalige marktplein aan de dr. Colijnstraat in het Ridderkerkse centrum. Verschillende muzikale activiteiten en modeshows vinden er plaats op het podium. Met een lange live-uitzending doet Radio Ridderkerk verslag van deze bijzondere markt.

Lees meer...

Third House On The Left live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 15 juni de formatie Third House On The Left in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. De formatie Third House On The Left bestaat sinds 2013 en is opgericht door Guido Brassé en Robbert Duijf, die destijds begonnen aan hun muzikale reis. Hun passie voor de traditionele rootsmuziek, van blues tot gospel anno 1900 tot 1940.

Lees meer...

Dit weekend Roparun Radio bij Radio Ridderkerk 

Tijdens de Pinksterdagen staan de uitzendingen van Radio Ridderkerk in het teken van Roparun Radio. Vanaf vrijdag 2 juni 19.00 uur  tot maandag 5 juni 20.00 uur wordt het programma van Roparun Radio doorgegeven. Alle gebruikelijke programma’s in dit tijdstip komen te vervallen! De uitzondering is de kerkdienst op 1e Pinksterdag 4 juni van 09.00 tot 11.00 uur.

Lees meer...

Sasja Brouwers in Lekker Hollands

Op vrijdag 2 juni is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een  nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in de studio de zangeres Sasja Brouwers in het laatste uur van het programma. Zij presenteert haar nieuwe single ‘Onze dag‘.

Lees meer...

Dusink Blues live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 1 juni de formatie Dusink Blues in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt dan in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. De formatie Dusink Blues is de nieuwe band rondom gitarist Kees Dusink. Zijn gelauwerde stijl en geluid komen nu nog beter tot hun recht dankzij het gitaarwerk van Stephan Bijl, de vocalen van Marc Bocken en de grooves van Marco Overkamp op drums en Donald van der Goes op basgitaar.

Lees meer...