Kees Versluys in Lekker Hollands

Op vrijdag 15 september is er tussen 17.00 en 19 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen heeft in het eerste uur van 17 30 tot 18 00 uur Kees Versluys in de studio, die komt praten over zijn nieuwe hit ‘Morgen is nog heel ver weg’.

In het laatste uur van zijn programma is de 19-jarige zangeres Lisanne Spaander uit Harderwijk te gast, die vorige week door de files pas na de uitzending arriveerde. Lisanne vertelt over haar muzikale carrière, want ze heeft al gezongen tijden Symphonica in Rosso met Marco Borsato en ook een liedje met Jeroen van der Boom. Ook horen we haar plannen voor de toekomst en is muziek van haar te horen.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.