Scheidsrechters in Meerkamp bij Radio Ridderkerk

Komende zaterdag 21 oktober wordt een herhaling van 10 oktober jl. uitgezonden van het radioprogramma Meerkamp tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Ridderkerk. Het thema van deze uitzending is de week van de scheidsrechter.

Presentatoren Jan van de Sande en Nico van Us zijn in gesprek gegaan met scheidsrechters van het voetbal, korfbal, handbal, honkbal, tennis en korfbal.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.