Nominaties bekend voor Politicus van het Jaar

Op zaterdag 16 december wordt de Politicus van het Jaar 2017 bekend gemaakt in de radio-uitzending van Politiek Cafe bij Radio Ridderkerk. Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van deze prijs gemeenteraadslid Henk van Os van Partij 18Plus uitgeroepen tot winnaar.

Dit jaar zal er zeker een nieuwe winnaar zijn, want de jury, bestaande uit Johan Kruithof (Combinatie), Geert van Someren (Het Zuiden) en Eric Harreman (RTV-Ridderkerk), heeft als genomineerden voorgedragen: Robert Kooijman (ChristenUnie), Kees van der Duijn Schouten (SGP) en Louis van der Spoel (VVD).

In de radio-uitzending van het programma Politiek Cafe wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bekend gemaakt wie de titel Politicus van het Jaar 2017 in ontvangst mag nemen. Publiek is hierbij van harte welkom bij dit programma in de studio van RTV-Ridderkerk aan de Jhr. de Savornin Lohmanstraat 1 in Ridderkerk.