Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken. Hij doet dit middels items als: de week van ..., paspoort 22 van …., doorgelicht en (iedere laatste dinsdag vd week) de tafel “Rondom de Noord”.

Ook wordt de muziek van de gasten niet vergeten in de rubrieken: favoriete top 5 en guilty pleasures van RTV-Ridderkerk collega ………, en de muzikale generatiekloof. Ook draait Jos muziek uit eigen platenkast met als thema: Oh, heb ik die ook nog?!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten (en met name horen) wat Podium Vis op de agenda heeft staan, gewoon iedere dinsdag afstemmen op Radio Ridderkerk.

De techniek van het programma is in handen van Tim Schefers.