Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

RVVH blijft tegen ARC steken op 1-1

In het vriendschappelijke duel tegen eersteklasser ARC startte het duel moeizaam. Shamir de Jesus reageerde goed op een verkeerde terugspeelbal, maar schoot over. Aangezien er weinig kansen werden gecreëerd bleef het tot aan de rust 0-0.

Lees meer...

2-0 Winst voor Rijsoord op Alexandria ‘66

Zaterdag 19 augustus 2017 speelde Rijsoord 1 een oefenwedstrijd tegen Alexandria ’66 uit Rotterdam. Net als afgelopen dinsdagavond tegen Xerxex DZB, kregen sommige spelers noodgedwongen rust en liet Mike van Gool, de topscorer van vorig seizoen, weten de komende weken vanwege een liesblessure langs de kant te moeten blijven. Een tegenvaller voor de ploeg van Gijs Zwaan.

Lees meer...

Handballers Saturnus’72 weer aan de slag.

Zowel de jeugd als de senioren zijn de afgelopen week weer begonnen met de voorbereidingen op het lange handbalseizoen. Zoals gebruikelijk is de eerste helft van de veldcompetitie een opstap naar de zaal. Zeker voor de heren, die gepromoveerd zijn naar de Hoofdklasse, is de veldcompetitie een tussenstap. Voor deze ploeg gaat de zaalcompetitie al begin oktober van start. Buiten een klein aantal wedstrijden op het veld verschuift het zwaartepunt in deze competitie naar april 2018. De overige Saturnus’72 teams werken wel een halve competitie af voor zij de zaal in gaan.

Lees meer...

Rijsoord verliest oefenduel tegen XerxesDZB met 3-1

Dinsdag 15 augustus 2017 speelde Rijsoord een oefenwedstrijd tegen het Rotterdamse Xerxes DZB. De derde wedstrijd in de voorbereiding. Het was niet de allerbeste wedstrijd van de 'kraaien'. Er werd een vrij kansloze nederlaag geleden.

Lees meer...

Clash of the legends support Casper

Zaterdag 2 september a.s. is het weer zover: 2 teams van Bolnes legendes van zaterdag en zondag afdeling gaan onderling de strijd aan. Deze dag staat in het teken van het 97-jarig bestaan van SV Bolnes. Vooraf wordt een jeugdwedstrijd gespeeld en om 14:00 uur is de aftrap van de strijd tussen Zaterdag en Zondag afdeling. Dit jaar is er ook een goed doel aan deze dag verbonden, er wordt geld ingezameld voor de actie ‘Support Casper’.

Lees meer...