Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Slikkerveer E3 in het nieuw gestoken

De jeugdige voetbaltalenten van Slikkerveer E3 werden deze week in het nieuwe gestoken door twee sponsors. Nicolette Meerman van ‘Bij Nikki aan tafel’, dat is gevestigd aan het Koningsplein en Margarida de Lege van ‘Tui at home’, die een persoonlijk reisadvies kan geven voor uw vakantie hebben het team weer keurig aangekleed.

Lees meer...

KCR blijft hekkensluiter

Vorige week behaalde KCR de eerste punt van het seizoen, na een gelijk spel tegen KVA (16-16). Het vertrouwen werd daardoor weer groter en daarmee ook de kansen op punten tegen Die Haghe. De gehele wedstrijd ging de stand redelijk gelijk op. Uiteindelijk trok toch Die Haghe aan het langste eind en blijft KCR op 1 punt uit 7 wedstrijden staan.

Lees meer...

Ridderkerk Rowdies tweemaal moeizaam langs Blue Birds2

Afgelopen zondag speelde Ridderkerk Rowdies een Double Header tegen Blue Birds 2. De enige opdracht die de Rowdies hadden was om beide wedstrijden te winnen om op deze wijze een beslissingswedstrijd, tegen Alphians, om het kampioenschap af te dwingen.

Lees meer...

Slikkerveer kansloos bij GLZ Delfshaven

Slikkerveer startte in het uitduel tegen GLZ Delfshaven geheel in het zwart. In de warming-up was aanvoerder Steven van Dongen afgehaakt vanwege een blessure, waardoor Kenchi Orcadio in de basis begon. In de openingsfase bleek er weinig te worden afgetast, want beide ploegen ging meteen vol op de aanval.

Lees meer...

ERHV uitslagen 14-10-2017

Afgelopen zaterdag werd de 12e Kerstwedstrijd gevist op De Waal.

Lees meer...