Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Geslaagde familie- en vrienden-dag bij Saturnus’72.

Ruim 100 leden en familie hebben het seizoen van de handbalvereniging Saturnus’72 op een geslaagde wijze afgesloten. Tijdens deze familiedag stond de gezelligheid voorop waarbij naast sportieve acties ook werd terug geblikt op het voorbije seizoen. Maar er werd gelijk ook doorgeschakeld naar het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Hotel Ridderkerk & HSP Open 2017 maakt zich op voor finaleweekend

Deze week is het volop genieten bij Tennisvereniging d’Oudelande. Van de ruim 250 deelnemers zullen er 75 deelnemers strijden om de prijzen in de diverse categorieën aankomend weekend. Afgelopen weekend waren er al leuke partijen, waaronder in de herenenkel 4. De als tweede geplaatste Tom van Hensbergen speelde tegen Niels van Rees. Na een spannende wedstrijd won van Hensbergen uiteindelijk met 6-3 7-6.

Lees meer...

Ridderkerk Rowdies declasseert Alphians

Ridderkerk Rowdies ontving zondagmiddag medekoploper Alphians.  Door de nederlaag van de Ridderkerkers, vorige week tegen H.G.C, waren de Alphenaren gelijk in verliespunten gekomen.

Lees meer...

Ridderkerk Rowdies honkballer naar Italië

Ridderkerk Rowdies junior Mike de Jong heeft zich met het Senior Leagueteam  Rayon Rotterdam geplaatst voor het Europees/Afrikaans Kampioenschap. Team Rotterdam won in een zinderende finale tijdens het Nederlands Little League kampioenschap in Hoofddorp met 4-3 van The Hague Royals.

Lees meer...

Opbrengst van Roparun 2017 5.497.643 euro

Vrijdag 23 juni is tijdens de afsluitende feestavond bekend gemaakt dat Roparun 2017 een bedrag van bijna 5,5 miljoen euro heeft opgebracht. Tijdens deze 26e editie van Roparun liepen 321 teams in het Pinksterweekend (3-5 juni) in estafette vanuit Hamburg en Parijs naar Rotterdam. Het geld is bestemd voor organisaties en projecten die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen.

Lees meer...