Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

HBM Dakbedekking/Taveri mist play-offs

De tafeltennissers van HBM/Taveri zijn er afgelopen vrijdagavond niet in geslaagd de play-offs in de hoofdklasse te bereiken. Ondanks een 3-7 overwinning in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Vriendenschaar uit Gouda werd er nog een plaatsje op de ranglijst gezakt naar plaats 6 terwijl slechts de eerste 4 plaatsen recht geven op deelname aan die play-offs.

Lees meer...

Handballers laten de punten aan de tegenstander

De dames van Saturnus’72 maakte het Ventura knap lastig in de race om het kampioenschap. Helaas kon de ploeg vertrekkend coach Jiri Bruinzeel geen passend afscheid geven. Bij de mannen kwam het er ook niet echt uit. Het Zeeuwse Delta Sport/E.M.M. blijft volop in de race voor het kampioenschap.

Lees meer...

ERHV uitslagen 17-3-2018

Dit zijn de uitslagen van de 4e paaswedstrijd. We zijn alweer 4 wedstrijden bezig met de Paaswedstrijden,maar de eerste 3 wedstrijden is er geen vis uit het water gekomen. Maar bij de 4e wedstrijd was het dan wel raak Willem Koops die werd de winnaar met 1 brasem van 935 gram en Jan Teuns die werd 2e
met 2 vorens die 245 gram totaal gewicht hadden.

Lees meer...

Jongens HB1 van Saturnus’72 zijn kampioen

Zaterdag 17 maart 2018 was het voor de jongens B van SV Saturnus’72 erop of eronder: De laatste zaalwedstrijd van dit zaalseizoen stond op het programma en verliezen of gelijkspel was geen optie, er moest worden gewonnen om dit zaalkampioenschap binnen te halen!

Lees meer...

Slikkerveer krijgt loon naar werken: 2-2 bij VFC

In Vlaardingen speelde Slikkerveer een lastig uitduel tegen VFC. Lastig vanwege het feit dat trainer Danny Wijnstekers zo’n elftal spelers mistte, de temperatuur rond het vriespunt lag en de harde wind ervoor zorgde dat de gevoelstemperatuur rond de tien graden onder nul lag. In de eerste helft was dat goed te merken op het veld.

Lees meer...