Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Rijsoord knokt zich naar gelijkspel

Er was Rijsoord alles aan gelegen om het jaar 2017 met een goed gevoel af te sluiten en dus was men meer dan content toen Siebren Hoekstra in blessuretijd de uiteindelijk dikverdiende gelijkmaker scoorde.

Lees meer...

Rijsoord laat het ijskoud afweten

Het was koud deze zaterdag in December. En hoewel het op andere velden door de sneeuw onmogelijk was om te voetballen, hadden de spelers in Hoek alleen last van de kou. Scheidsrechter Jobse liet in ieder geval om exact half drie de wedstrijd beginnen. Dat had voor Rijsoord, zonder de grieperige en thuis op bed liggende coach Gijs Zwaan, best een paar minuten later mogen zijn. Want binnen zes minuten keken de ‘kraaien’ tegen een 2-0 achterstand aan.

Lees meer...

KCR wint in Dordrecht

Na de winst op Antilopen vorige week heeft KCR de smaak te pakken. Afgelopen zaterdag gingen de Ridderkerkers op bezoek bij Oranje Wit in Dordrecht. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden, want het puntloze Oranje Wit ging – net als KCR – voor niets minder dan de winst. Uiteindelijk wist KCR met een redelijke verschil de punten mee in de tas naar Ridderkerk te nemen.

Lees meer...

Slikkerveer JO11-2 najaarskampioen

Afgelopen zaterdag 9 december werd Slikkerveer JO11-2 (E2) najaarskampioen dankzij een keurige 3-1 overwinning op VVOR. Met zelfs nog een wedstrijd te gaan is E2 niet meer in te halen door de concurrentie, want alle wedstrijden tot dusver werden winnend afgesloten.

Lees meer...

Drie punten voor Saturnus’72 handballers

De dames haalde, ondanks de vele mutaties, zaterdagavond een verdienstelijk punt tegen Indus’67. Daarna hadden de mannen geen kind aan het tweede van Oliveo.

Lees meer...