Oudelande tennisjeugd pakt titels

Het is Cas Huijsdens en Lisa van Velzen gelukt hun titels te prolongeren bij de clubkampioenschappen van tennisvereniging d’Oudelande. Beide spelers verloren in het toernooi geen set.

Van Velzen had als eerste geplaatste een ideale loting. Concurrenten Nora Pjetri en Haylie Young moesten het in de halve finale tegen elkaar opnemen. Deze titanenstrijd werd door Young in 3 sets gewonnen. In de finale kon Young het niet bolwerken tegen de ervaren van Velzen. Van Velzen won met 6-2 6-4 en mag zich wederom clubkampioen van de Oudelande noemen.

Bij de jongens was de finale weer eens tussen de broers Huijsdens. Cas was in deze finale veel te sterk voor zijn broer Jelle. Met duidelijke cijfers (6-0 6-0) mocht Cas zich wederom de titel toe eigenen.

Overige uitslagen:

Jongens enkel B