Real time web analytics, Heat map tracking

Wederom Zware nederlaag HBM Dakbedekking/Taveri

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben afgelopen vrijdagavond voor de tweede achtereenvolgende keer een zware nederlaag geleden. Ditmaal was een andere favoriet voor het kampioenschap, Rijnsoever uit Katwijk, in Ridderkerk duidelijk een maat te groot.

Alleen Patrick Weijers wist twee partijen van deze sterke opponent af te snoepen. Robeert Beenes en Johan van Meurs bleven echter met lege handen.

Komende zaterdag begint er voor de formatie uit Ridderkerk echter een reeks van 4 wedstrijden aan waarin er punten gehaald kunnen en moeten worden. Dan zal ook blijken of HBM/Taveri voor de play-offs in aanmerking kan komen of dat er in het vervolg van de competitie tegen degradatie gestreden moet gaan worden.