Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Nagenieten van 3x2-week bij TV Ridderkerk

Op zaterdag 12 augustus was het al weer de laatste dag van de Jeugdwielertour 3x2 van 2017. Eigenlijk zijn na zo’n lange week alle deelnemers en vrijwilligers winnaar van weer een geslaagde editie.

 

Op TV Ridderkerk wordt vanaf vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus de compilatie uitgezonden.

Lees meer...

Hollandse 10 met Bob Offenberg

De aflevering van de maand juli van het maandelijkse tv-programma Hollandse 10 is komend weekend weer te zien bij TV Ridderkerk. Bij Radio Ridderkerk presenteert Richard Veen wekelijks het radioprogramma Lekker Hollands met daarin de Hollandse 10, maar daarnaast is er ook een maandelijkse tv-editie van dit programma, waarin het Nederlandse lied centraal staat.

Lees meer...

Reportage van de Waardentour 1964 bij RTV-Ridderkerk

In 1959 nam men onder leiding vaan Sjaak Oostdijk het initiatief om een fietstocht voor jongens tussen de 12 en 15 jaar te organiseren. men koos voor een toch door de waarden rondom Ridderkerk, zoals Hoekse waard, Alblasserwaard enz. De eerste toch werd gehouden in de zomervakantie van 1960. In deze film, gemaakt door Inge van Ooijen en gefilmd met 8 mm film, is van 1964 door de Alblasserwaard.

Lees meer...

Jacklust bij RTV-Ridderkerk

Aan het begin van dit jaar speelde de Rotterdamse sleezepunk formatie Jacklust in het radioprogramma De B-Kant in de studio bij Radio Ridderkerk. Programmamaker en presentator Bob den Breeijen ontving het kwartet Jacklust dat haar nieuwe album ‘Prepare for War’ liet horen aan het aanwezige publiek.

Lees meer...

Ridderkerk in Beweging deel 7 op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk is dit voorjaar gestart met ‘Ridderkerk in Beweging’, een nieuwe serie filmpjes waarin presentatrice Sylvana Luijken de kijker de hand reikt om op een eenvoudige manier in beweging te komen en daardoor fitter en gezonder te worden. In elke aflevering van de serie wordt een oefening voorgedaan die makkelijk in de eigen omgeving nagedaan kan worden. In de komende weken verschijnt elke week een nieuwe aflevering van ‘Ridderkerk in Beweging’, zodat de Ridderkerker aan het einde van de serie een flink aantal leuke en afwisselende oefeningen kan doen.

Lees meer...