Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Laatst toegevoegde video

Actueel weer Ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier voor meer weer!

Wildmen Bluesband live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 18 mei de formatie Wildman Bluesband in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden. De formatie Wildman Bluesband is opgericht door de flamboyante gitarist Jos de Wilde. Als gitaarleraar heeft hij vele leerlingen geïnspireerd om een al dan niet professionele carrière te gaan volgen.

Lees meer...

Filmblok 23 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 24 oktober en op zaterdag 28 oktober 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...

No Excuse live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 11 mei 2017 de formatie No Excuse in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Lees meer...

Maarten Russchen band live in Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 7 september 2017 de Maarten Russchen band in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving toen in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Lees meer...

Filmblok 22 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 17 oktober en op zaterdag 21 oktober 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

Lees meer...