Filmblok 17 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 12 september en op zaterdag 16 september 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In het zeventiende filmblok zijn 5 films opgenomen:
- Sjanghai: Een impressie van miljoenenstad Sjanghai.
- Intern gsprek: Een blu-screen grapje via telefoon
- Op vakantie en de hond mag mee: Avonturen van een hond.
- De Koala kolonie van Philip Island: Philip Island is een klein schiereiland ten zuiden van Australië.
- De Topsporter: Een speelfilm over iemand die alles doet voor de sport.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .