Ridderkerk 1938-1956 bij RTV-Ridderkerk

In de periode van 1938 tot en met 1956 zijn verschillende opnames gemaakt in Ridderkerk. Diverse optochten en voor jong en oud komen hierin voorbij. Daarnaast zijn er verschillende spelletjes op de wei te zien, een demonstratie met paarden gegeven door ruiters, een poppenkast, het oude gemeentehuis met kerstverlichting, activiteiten van de Zonnebloem en verschillende bedrijven zijn te zien.

Kortom een mooie en rijke terugblik op een deel van de Ridderkerkse geschiedenis.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk van maandag 9 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017 op de de tijdstippen 16.00, 18.00 en 22.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .