Filmblok 29 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 5 december en op zaterdag 9 december 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit negenentwintigste filmblok zijn 3 films opgenomen:
- Faial - Azoren: Een vakantiereportage over de Azoren.
- De Appelboom: Een speefilm waarin iemand terugkijkt op zijn leven via de appelboom.
- Gare de Liège: Een sfeerimpressie van het nieuwe station van Luik.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .