Intocht Sinterklaas 2017 op TV Ridderkerk

Op zaterdag 25 november kwam Sinterklaas met de stoomboot ook aan in Ridderkerk. Voor de tweede keer was de aankomst in Bolnes aan de Werfkade en daar was er weer een gezellige drukte met de vele kinderen die de Sinterklaas met zijn Pieten op stonden te wachten. Dit jaar was er ook een GlutenvrijPiet aanwezig.

Nadat burgemeester Anny Attema de Sinterklaas had ontvangen kregen alle kinderen van de Sinterklaas een handje en van de Pieten wat snoepgoed. Daarna ging de tocht met de koets voorafgegaan door Harmonie Slikkerveer en een Pieten Hooi en Strooi Kapel naar het Dillenburgplein in Slikkerveer en daarna naar het Koningsplein in Ridderkerk. RTV-Ridderkerk was ook aanwezig en maakte een sfeerimpressie.

Deze impressie is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf donderdag 30 november tot en met dinsdag 5 december 2017 telkens op het even uur, vanaf 16.00 uur tot en met 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl  .