Filmblok 30 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 12 december en op zaterdag 16 december 2017 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit dertigste filmblok zijn 4 films opgenomen:
- De Behanger: Een speelfilm over een behanger.
- Bikken en klepperen: Een documentaire over het ooievaarsdorp in Liesveld.
- Tussen de Thuner- en Brienzerzee: Een vakantiereportage over het Berner Oberland in Zwitserland.
- Ranthambore (India): Een vakantiereportage uit Ranthambore in India.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .