Filmblok 34 van filmclub Cine ’67 op TV Ridderkerk

De enthousiaste filmclub Cine ’67 heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan films opgenomen, waaronder diverse korte speelfilms, documentaires en andere films. RTV-Ridderkerk zond afgelopen voorjaar al vijftien afleveringen uit. Op dinsdag 9 januari en op zaterdag 13 januari 2018 wordt dit blok uitgezonden op 14.00 en 18.00 uur.

In dit vierendertigste filmblok zijn 4 films opgenomen:
- Australië - te gast op de "Solway Lass": Een vakantiereportage over een zeiltocht.
- Crisis: Een speelfilm over de crisis in een huwelijjk.
- Waarom sta jij daar: Een speelfilm waarin een vrouw langs de kant van de weg staat.
- ‘Tancafe’: Een reclamefilm over een niet bestaand koffiemerk.

Meer informatie over de filmclub Cine ’67 is terug te vinden op de website: www.film-envideoclubcine67.nl .

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl .