Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Ridderkerk agenda

Zelf uw agendaberichten opgeven voor regio Ridderkerk ? Voor instellingen, verenigingen en organisaties in Ridderkerk die een goed doel nastreven en geen winstoogmerk hebben, is er de mogelijkheid om gratis mededelingen te doen via Radio Ridderkerk.

 

Deze mededelingen kunnen van allerlei aard zijn. Bijvoorbeeld evenementenberichten, uitgaanstips van voorstellingen en optredens, sportberichten, aankondigingen, gemeente- en politieberichten, jubilea en festiviteiten.

 

Vanwege de grote belangstelling voor onze rubriek hebben we een paar kleine spelregels. Bovendien is uw bericht dan ook terug te lezen op onze kabelkrant.
• aanleveren uitsluitend via e-mail ( );
• het agendabericht moet lokaal van aard zijn;
• het agendabericht mag niet commercieel zijn;
• de redactie behoudt het recht om agendaberichten in te korten of niet te plaatsen.

 

Verder is er de mogelijkheid om in overleg met onze redactie programma’s te maken over belangrijke informatieve onderwerpen.

  

Zaterdag 21 april:
•    Individuele Klaverjasmarathon door Klaverjasvereniging ‘De Laatste Slag’ in het recreatiecentrum van WVC Bolnes, Noordstraat 255a vanaf half 10 ’s ochtends. Prijsuitreiking is om 5 uur ’s middags en in de pauze zijn er soep en broodjes. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang, maar om onnodig tijdverlies te voorkomen en rekening houdend met de verzorging van de broodjes wordt men verzocht dit eerder te doen bij dhr. Van Der Sluijs via of 0180-410975.

Maandag 23 april:
•    Bijeenkomst in het teken van Jom Ha’atzmaoet en het 70-jarig bestaan van de staat Israël georganiseerd door het Genootschap Nederland-Israël in Gebouw De Rank, Dubbelsteynlaan-West 70, Dordrecht (Dubbeldam, wijk 9). Tevens is het ook het 50-jarig bestaan van de Drechtstedenafdeling van het Genootschap. Ruime parkeergelegenheid op het plein voor De Rank.  Aanvang half 8 ‘s avonds. Toegang vrij. Inlichtingen: 078 6148510 en http://www.gni-drechtsteden.nl 
•    Nationale Diabetes Challenge, een wandelevenement om de gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met Diabetes of een andere chronische aandoening te verbeteren. Vanaf 7 uur ’s avonds wordt er iedere maandag avond gedurende 16 – 20 weken getraind naar een afsluitende vierdaagse van 5 of 10 km in september in Amsterdam. Tijdens de wekelijkse trainingen loopt een huisarts of praktijkondersteuner van de Ridderkerkse huisartspraktijken mee. Het vaste start- en eindpunt van de wekelijkse wandelingen is bij Grand café Burgerzaken in Ridderkerk. Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw huisarts.

Woensdag 25 april:
•    Filmavond in Bibliotheek AanZet Ridderkerk Centrum vanaf 8 uur ’s avonds. Toegang is €4,-, aanmelden kan in de bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl , met dit keer de film ‘The Zookeeper’s Wife’.

Vrijdag 27 april (Koningsdag):
•    Inloopconcert in de Ichthuskerk, Vlietplein 1 in Ridderkerk door Jan Peter Teeuw vanaf half 3 ’s middags. Toegang is gratis, wel is er een collecte voor het orgel- en pianofonds van de Ichthuskerk.
•    Vrijmarkt in het centrum van Ridderkerk op de voetgangersgebieden van het centrum en op en rondom het Sint Jorisplein van 7 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags.

Zaterdag 28 april:
•    Koppelklaverjas & jokeren Toernooi van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags door KV Drechtsteden in de Swinhove Groep, Plantageweg 3 in Zwijndrecht. Kosten: € 5,- per persoon, per toernooi, eerste kopje koffie/thee is gratis. Opgeven kan tot uiterlijk twee dagen voor ieder toernooi via of 06-17477246.
•    Verkoop 2e hands boeken in ‘De Kandelaar’, Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk van 1 uur tot 5 uur ’s middags op de bovenetage.
•    Oranjebal in Wijkcentrum De Fuik vanaf 8 uur ’s avonds. Kaarten kosten € 7,50 p.p. Voor meer informatie: www.wijkverenigingdrievlietzand.nl .
•    Koningsconcert door organist Gerben Mourik in kerkgebouw ‘de Wijnstok’, Dubbelsteijnlaan West 70 in Dubbeldam/Dordrecht vanaf 3 uur ’s middags. Toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.
•    Opening van de expositie ‘Stad en Land’ in de Galerie Regio Art Rijnmond, Noordeinde 7 in Spijkenisse vanaf 4 uur ’s middags. De expositie is te bezichtigen tot en met 26 mei.

Vrijdag 4 mei:
•    Het Canadese mannenkoor Libertas zingt samen met The Martin Mans Formasion onder leiding van Martin Mans in de Breepleinkerk in de Van Malsenstraat 104 in Rotterdam vanaf kwart voor 9 ’s avonds (na Dodenherdenking). Toegang: € 15,-. Online € 12,50. Leden PCOB/KBO/ANBO € 11,- Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. Reserveren en online bestellen kan op www.martinmans.nl  of t. 06-25391903.

Zaterdag 5 mei:
•    Braderie en Rommelmarkt in Winkelcentrum De Werf, Amerstraat in Ridderkerk-Bolnes.

Dinsdag 8 mei:
•    Informatieavond over beroerte in de Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordwijk vanaf half 7 tot half 10 ’s avonds. Aanmelden is niet nodig, toegang is gratis.

Zaterdag 12 mei:
•    Vogelbeurs bij V.V. Witroka, Westmolendijk 99 in Ridderkerk van 9 uur ’s ochtends tot en met 12 uur ’s middags.

Maandag 14 mei:
•    Start van het Fauré en Delibes koorproject voor vrouwen vanaf 18 jaar door Muziekschool Ridderkerk. De zes repetities zijn in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk op maandag van 8 uur tot half 10 ’s avonds, met uiteindelijk een optreden op 30 juni aanstaande in de Oudheidkamer in Ridderkerk. Deelname kost € 90,-. Voor meer informatie en aanmelden: www.muziekschoolridderkerk.nl .

Zaterdag 19 mei:
•    Pinkstermarkt in de Oudheidkamer, Kerksingel in Ridderkerk van 10 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags.

Zaterdag 26 mei:
•    Koppelklaverjas & jokeren Toernooi van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags door KV Drechtsteden in de Swinhove Groep, Plantageweg 3 in Zwijndrecht. Kosten: € 5,- per persoon, per toernooi, eerste kopje koffie/thee is gratis. Opgeven kan tot uiterlijk twee dagen voor ieder toernooi via of 06-17477246.

Donderdag 31 mei:
•    Leuke Luitjes Lunch in het WVC Slikkerveer, Reijerweg 62 van half 12 ’s ochtends tot 2 uur ’s middags, voor 55+ en/of alleenstaanden. Eigen bijdrage is € 7,50. Inschrijving is definitief na betaling bij Welzijn Ridderkerk, Schoutstraat 5.

Zaterdag 9 juni:
•    Marathon Koppelklaverjassen en jokeren (12 rondes) door KV Drechtsteden van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ‘s avonds. Ook individueel opgeven is mogelijk. Kosten zijn € 18,- inclusief lunch en diner. Opgeven kan voor 6 juni aanstaande via of 06-14777246. Voor meer info: www.kvdrechtsteden.nl 

Zaterdag 16 juni:
•    Jaarlijkse Haringparty in Wijkcentrum De Fuik, Voorn 10 in Ridderkerk vanaf half 9 ’s avonds. Kaarten kosten € 10,- p.p. incl. haring en een heerlijk buffet en zijn verkrijgbaar4 via 06-38362336 of 06-53613813.

Zaterdag 23 juni:
•    Koppelklaverjas & jokeren Toernooi van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags door KV Drechtsteden in de Swinhove Groep, Plantageweg 3 in Zwijndrecht. Kosten: € 5,- per persoon, per toernooi, eerste kopje koffie/thee is gratis. Opgeven kan tot uiterlijk twee dagen voor ieder toernooi via of 06-17477246.