Agenda

50 jaar dansplezier!

Het is tegenwoordig bijzonder als iemand een 50-jarig jubileum bereikt in zijn vak. Als dansleraar is dat zelfs uniek, want waar 50 jaar geleden er nog talloze dansscholen waren zijn er nu nog maar weinig te vinden. Anrie Remus is ook na 50 jaar niet uit gedanst. Elke week geeft hij samen met zijn vrouw Ank les in hun Danscentrum Remus. “Door kwaliteit, ik ben nationaal- en internationaal gediplomeerd en lid van de International Dance Teachers Association, enthousiasme en liefde voor het dansen maken wij het verschil”. De dansscholen die er nog zijn bieden talloze dansstijlen aan. In Danscentrum Remus draait alles alleen om stijldansen, zowel de ballroom- als de latin dansen. Met veel cursisten onder de 40 jaar leeft stijldansen in Danscentrum Remus nog volop. “Het is leuk om te horen dat mensen voor stijldansen als hobby kiezen omdat dat hen, naast gezond bewegen, zoveel plezier geeft”. Cursisten komen zelfs uit ondermeer Brielle, Oostvoorne en Zoetermeer om wekelijks te dansen. Voor Anrie is er alle reden om in ‘full swing’ aan het nieuwe dansseizoen te beginnen.

Het nieuwe dansseizoen start op zaterdag 9 september2023 . Wil je meer weten over dansen in Danscentrum Remus dan kun je die avond tussen 19.00 en 20.00 uur vrijblijvend kennis komen maken met Ank en Anrie en zien wat er aangeboden wordt.

Vanaf 20.30 uur is er een dansavond voor degenen die op de dansvloer uit de voeten kunnen. Vanaf 11 september starten de cursussen.

Meer weten? Kijk op de site danscentrumremus.nl of neem telefonisch contact op, 0180428781.