80s, 90s & 00s in De Loods

Zet het in je agenda: zaterdag 11 mei duikt De Loods weer terug in de tijd en worden de beste dansplaten van de jaren 80, 90 en 00’s gedraaid. Van Michael Jackson tot Madonna, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake of Usher. De verlichte dansvloer is weer aanwezig voor het echte discogevoel! Er is dus geen enkel excuus om deze avond stil te blijven staan.

Deze editie staan GJ, Miklo Velka & Jayden Hey achter de draaitafels staan. GJ maakt zijn debuut als dj in De Loods en zal zich vooral laten horen met de beste 80s hits. Miklo Velka & Jayden Hey zijn resident dj’s laten een mix van 80s, 90s & zeker ook de 00’s horen. Natuurlijk is er ook ruimte voor verzoeknummers, als ze maar uit de juiste tijd komen!

De kaarten kun je online kopen via www.deloodsridderkerk.nl voor € 6,00 euro, dit is inclusief € 1,00 euro voor de garderobe (exclusief servicekosten). Aan de deur kost een kaartje € 10,00 euro. De minimum leeftijd 18 jaar.