Aangepast bewegen in Het Plein

Heeft u goede voornemens om meer te gaan bewegen? Dat kan tijdens de beweeglessen voor senioren bij Facet Ridderkerk. Bijvoorbeeld tijdens aangepast bewegen in Het Plein, Koningsplein 2 in het centrum van Ridderkerk. Een goede, bereikbare ruimte.

Altijd al gezellig willen bewegen met leeftijdsgenoten? Dan is deze activiteit echt iets voor u. Elke maandag is er les van 13.00 tot 13.45 uur. Tijdens de les worden diverse lenigmakende- en spierversterkende oefeningen gedaan met ballen, hoepels en ander materiaal. Er wordt gewerkt aan kracht, stabiliteit en evenwicht, soms worden de oefeningen gedaan met muziek. Bent u slecht ter been, dan kunt u de oefeningen ook doen op een stoel. Na de les heeft u de mogelijkheid om gezamenlijk een lekker kopje koffie te drinken in bij de seniorensoos. Deze soos is naast de ruimte van het bewegen. De kosten voor deelname bedragen omgerekend € 3,00 per les.

Christa van Gent verzorgt namens Facet de lessen. Geïnteresseerd in een gratis proefles? Neem dan contact op met Facet Ridderkerk, Jesper Lagendijk via 0180 – 432 350 of kijk op www.facetridderkerk.nl. Ook als u interesse heeft in een andere activiteit zoals yoga, seniorenfit, dans of aangepaste yoga kunt u hier terecht.