Agenda

Aangepaste openingstijden Anker van Bolnes tijdens zomervakantie

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli 2023 is de kringloopwinkel van Het Anker gesloten omdat het Wijkvoorzieningencentrum voor onderhoud dicht is. Gedurende de rest van de zomervakantie is de kringloopwinkel van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30-13.00 uur. U kunt er dan terecht voor boeken, keukengerei, mooie huisdecoratie, kinderspeelgoed, kleding en nog veel meer. Uiteraard bent u ook welkom voor een gezellig praatje of om u als vrijwilliger aan te melden. Als u spullen heeft die nog een tweede ronde meekunnen, dan neemt de Kringloopwinkel ze graag in ontvangst.

Geen Wijkdiner tijdens zomervakantie

Het Anker organiseert wekelijks een Wijkdiner voor de inwoners van Bolnes. Gezellig samen eten en dat voor slechts € 5,00. Er wordt een hoofdgerecht en een nagerecht geserveerd en ter afsluiting wordt een kopje koffie of thee gedronken. Vanaf 17.30 uur gaat de deur van het wijkcentrum open. Het diner zal rond 19.30 uur afgelopen zijn. U bent op/vanaf 24 augustus weer van harte welkom! Opgeven kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan het Wijkdiner via info@ankervanbolnes.nl of aan de toonbank van de kringloopwinkel.

Meer informatie over de activiteiten van Het Anker kunt u vinden op www.ankervanbolnes.nl of Facebook en Instagram: ankervanbolnes.