Agenda

Aanleg voetpad Geerlaan begint maandag 12 november

In opdracht van de gemeente gaat Aannemer Gebr. van Kessel BV een voetpad aanleggen aan de Geerlaan. De werkzaamheden beginnen op maandag 12 november en zullen ongeveer 3 weken duren. Maandag 3 december verwacht de aannemer klaar te zijn.

Aan de Geerlaan in Ridderkerk is nu een fietspad waar ook bromfietsers gebruik van maken. Aangezien dit voor voetgangers geen veilige situatie is, komt er naast het fietspad een voetpad. Dit voetpad komt tussen de Mauritsstraat en het Westpad.

Om ervoor te zorgen dat de werklui de werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren wordt 1 rijbaan een stukje afgezet. Voor fietsers zijn er veilige oversteekplaatsen en bromfietsers mogen tijdelijk over de rijbaan.

App met informatie

Om iedereen zoveel mogelijk te kunnen informeren over de werkzaamheden maakt de aannemer gebruik van de Van Kessel App. Deze App kunt u downloaden in de Appstore of Google Play van uw smartphone. Als u de werkzaamheden aan de Geerlaan als favoriet instelt krijgt u een melding als er nieuws is of ontwikkelingen zijn. Wilt u liever op de hoogte gehouden worden per email? Dan kunt u dit doorgeven via denisedekens@outlook.com.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsmanager van Gebr. van Kessel; Denise Dekens. Dit kan per email denisedekens@outlook.com, per telefoon 06-22 45 53 99 of via het contactformulier in de Van Kessel App.