Aanmelden senioren Fittest nog mogelijk

Ridderkerkse senioren hebben vandaag nog de mogelijkheid om zich aan te melden voor de Fittest. Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 23 september de jaarlijkse Fittest in sporthal de Fakkel. De Fittest is dit jaar bedoeld voor inwoners uit de wijken Drievliet, Oostendam, Rijsoord en Bolnes in de leeftijdscategorie van 65 t/m 75 jaar. 

Deze dag krijgen de deelnemers een algehele gezondheidscheck. Zo wordt er getest op bloeddruk, lengte, gewicht, oog-handcoördinatie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen enz. Alle resultaten worden  verwerkt en de testuitslag wordt direct met u besproken. Daarna ontvangt u een passend beweegadvies. 

Naast de testen kunnen deelnemers zich oriënteren op de ‘Beweegmarkt’. Deze markt met sport- en beweegaanbieders wordt in samenwerking met Clubsupport georganiseerd. Er zijn verschillende aanbieders aanwezig zoals: WorkoutCentre Be You, Zonzinkan, Sportservice Ridderkerk, KCR, Larosa en Ridderkerk Langer Gezond. Ook het Vrijwilligerssteunpunt van Facet is aanwezig. 

Wilt u nog meedoen met de test of bent u een aanbieder die sportaanbod heeft voor Ridderkerkse senioren? Neem dan contact op via 0180 – 432 350 of per mail jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl