Aanmelden senioren Fittest nog mogelijk

Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 28 februari de jaarlijkse Fittest in sporthal De Fakkel. De test is dit jaar bedoeld voor inwoners uit de wijken Bolnes, Donkersloot en Slikkerveer in de leeftijdscategorie van 65 t/m 75 jaar. Doordat de uitnodiging voor de Fittest iets later is verstuurd dan gepland, hebben Ridderkerkse senioren nog steeds de mogelijkheid om zich aan te melden. Dit kan alleen nog telefonisch via 0180 – 432 350.

Tijdens de Fittest krijgen de deelnemers een algehele gezondheidscheck. Er wordt getest op bloeddruk, lengte, gewicht, oog-handcoördinatie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen enz. Alle resultaten worden ter plekke verwerkt en de testuitslag wordt besproken. Bij de adviseurs ontvangt u een passend beweegadvies. Naast de testen kunnen deelnemers zich oriënteren op de Beweegmarkt. Hier staat verschillende zorg- en beweegaanbieders zoals In Mind&Body, Fysiotherapie Ridderkerk, O2 Fitness, Curves Ridderkerk, Run on Wheels, KCR Combifit en Jeu de Boules. Ook het Vrijwilligerssteunpunt van Facet is aanwezig.

Bent u een beweegaanbieder die aanbod heeft voor Ridderkerkse senioren en wilt u graag onderdeel uitmaken van de Beweegmarkt? Neem dan contact op. Heeft u de uitnodiging ontvangen maar nog niet aangemeld? Neem dan telefonisch contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 43 23 50 of per mail jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl