Agenda

Aanmelden voor Winterfeest Rijsoord voor verstandelijk beperkten uit de regio

De organisatoren, Stichting ‘Help Eens Een Handje en de commissie van de v.v. Rijsoord hebben het Winterfeest op papier al gereed. Het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 18 februari 2023 om 11.00 uur zal het feest van start gaan en om 15.00 uur worden afgesloten.

Aanmelden voor 17 februari

Wil je erbij zijn en geen lid van één van de betrokken organisaties of nog niet opgegeven, dan kan je je ook direct opgeven bij de organisatie via onderstaande adresgegevens. Doe dit wel voor 17 februari zodat er rekening mee kan worden gehouden met het regelen van, de door sponsors beschikbaar gestelde diverse etenswaren. 

Opening door wethouder Fleur Stip, gratis optreden Perry Zuidam 

De aftrap zal verzorgt worden door vv Rijsoord voorzitter, Gerda Kranendonk en de opening van het feest door wethouder Sport, Fleur Stip, in samenwerking met de presentator Jan Pol.

Ook komt de bekende Nederlandse zanger Perry Zuidam naar de kantine in Rijsoord om er een spetterend optreden te geven aan de gasten van HEEH en vv Rijsoord

Samenwerking met organisaties uit de regio

Door de organisatoren, v.v. Rijsoord en de Supportersvereniging, wordt hard gewerkt om de doelgroep te benaderen, uitnodigingen en posters zijn gegaan naar, tehuizen in Ridderkerk, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Stichting AAVB, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I. Ambacht, , enz. Deze stichtingen hebben ook vorige jaren meegewerkt en zijn ook nu weer benaderd. De organisatoren raken steeds meer bekend bij de diverse instellingen in de regio maar weet ze nog niet allemaal en zouden. Daarom organisatie graag in contact komen met vertegenwoordigers van die instellingenzodat zoveel mogelijk mensen van de doelgroep mee kunnen genieten tijdens deze dag.

Sponsoring

De organisatoren hebben het programma opgesteld i.s.m. Stichting “Help Eens Een Handje”, zij zijn de financiële stimulator achter dit feest. De betrokkenheid voor deze doelgroep van HEEH uit zich ieder jaar weer o.a. op Koninginnedag met de welbekende Truckerstocht en ondersteuning van menig initiatief in de gemeenschap van Ridderkerk. Stichting Fonobori draagt ook dit jaar weer een stevige hoeksteen bij. Administratiekantoor Sierat ondersteund dit feest met plezier. Het pannenkoekenhuis “Pannenkoe” had geen bedenktijd nodig om ook dit jaar weer pannenkoeken toe te zeggen, De Koning Vleesproducten zal weer voor de lekkerste gehaktballetjes zorgen en Rijsoord sponsor TukTuk-IJs zal een heerlijk verfrissend ijsje uit serveren en nieuw in dit rijtje is Bakkerij v.d. Linden die zal zorgen voor heerlijk cakeje.

Vernieuwde poster

De posters zijn dit jaar vernieuwd. Door Djen Design zijn deze ook dit jaar ontworpen en Sanders Drukkerij heeft ze prachtig op papier afgedrukt.

Schminken en leukst verklede

Het is geen verplichting om verkleed te komen en hoewel het geen carnavalsfeest is, willen de organisatoren er een Hollands feest van maken en zijn leuke creaties van harte welkom. Er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor diegene die het leukst verkleed zijn. Ook dit jaar kunnen de gasten zich laten schminken door een gezichtskunstenares. Marina van der Stelt Van Face to Face doet dit met plezier. 

Begeleiding

Voor sommige mensen van de doelgroep is er ook begeleiding nodig, vanuit de organisatie zijn er EHBO’ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is rekent de organisatie dat zij daar zelf rekening mee houden, als één van de gasten medicatie en/of verzorgende maatregelen gebruikt en niet zelf kan hanteren verwacht de organisatie dat er een begeleider aanwezig zal zijn, voor deze handelingen hebben vrijwilligers en EHBO geen bevoegdheid. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor hun eigen vervoer, heb je helemaal geen mogelijkheid neem dan contact op met de organisatie en zij zullen dan kijken wat zij eventueel  dan kunnen betekenen.

Opgeven voor het Winterfeest voor 17 februari

Aanmelding via mail:  Stichting Anyam, stichting AAVB, Humanitas Barendrecht, Sydion H.I.Ambacht en wimvanwingerden4@gmail.com of via de telefoon 0180-427183