Aanmelden voor Winterfeest Rijsoord

Voor verstandelijk beperkten uit de regio

Door de organisatoren van het Winterfeest Rijsoord, v.v. Rijsoord en Help Eens Een Handje, wordt hard gewerkt om de doelgroepen te benaderen. Uitnodigingen gaan er de komende tijd naar de tehuizen in Ridderkerk, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I.Ambacht, Philadelpha Zwijndrecht, enz. De stichtingen hebben ook vorig jaar meegewerkt en zullen ook nu weer benaderd worden.

De organisatoren raken steeds meer bekend bij de diverse instellingen in de regio maar weet ze nog niet allemaal en zouden daarom graag in contact komen met vertegenwoordigers van die instellingen via het onderstaand adres zodat zoveel mogelijk mensen van de doelgroep mee kunnen genieten tijdens deze dag.

Gratis dag

Tijdens deze middag zijn er diverse lekkere snacks te verkrijgen van o.a. Pannenkoekenhuis “Pannekoe”, De Koning Vleeswaren, TukTuk-IJs en bakkerij v.d. Waal. De drankjes worden door HEEH ter beschikking gesteld. Fonobori stelt o.a. de medailles en de bekers voor de leukst verklede. deeelnemer. Uiteraard is de entree ook helemaal gratis.

Grote opkomst

Door Djen Design is de nieuwe poster ontworpen en door Drukkerij Sanders op papier gedrukt. De posters zijn of worden zoveel als mogelijk verspreid bij de diverse doelgroepen. Vorig jaar was het een drukte van belang in de kantine van de v.v. Rijsoord. De meewerkende tehuizen zorgde voor een grote deelname van hun cliënten. Er kwamen zo’n 150 deelnemers op dit gratis feest af wat samen met de begeleiding en organisatoren een zeer goede bezetting van het Rijsoordse Kraaiennest opleverde. Nu deze dag steeds meer bekend begint te worden hoopt de organisatie op een gelijke opkomst.

Verkleden mag, moet niet

Natuurlijk is het leuk als je verkleed komt maar dat is geen voorwaarden om met elkaar een gezellig feestje te bouwen. Voor de gasten die zich wel verkleden stelt de organisatie een aantal prijzen beschikbaar voor zij die zich op een leuke en originele wijze verkleden. Het programma voor deze dag is er één met livemuziek die weer voor een echte Hollandse sfeer in de Rijsoordse kantine zorgen. Diverse sponsoren zullen ook nu weer zorgen dat de gasten gratis dit feest kunnen bezoeken en is er wat te drinken en te eten. Ook dit jaar zal gezicht kunstenares, Marina v.d. Stelt, aanwezig zij om de gasten om te toveren in engeltjes of bengeltjes. 

Begeleiding

Voor sommige mensen van de doelgroep is er ook begeleiding nodig, vanuit de organisatie is er EHBO’ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is rekent de organisatie dat zij daar zelf rekening mee houden. Als één van de gasten medicatie en/of verzorgende maatregelen gebruikt en niet zelf kan hanteren verwacht de organisatie dat er een begeleider aanwezig zal zijn, voor deze handelingen hebben vrijwilligers en EHBO geen bevoegdheid. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor hun eigen vervoer, heb je helemaal geen mogelijkheid neem dan contact op met de organisatie en zij zullen dan kijken wat zij dan kunnen betekenen. 

Aanmelden kan tot 28 februari 2019

Ben je betrokken bij één van de bovenstaande organisaties kan je jezelf opgeven bij de leidinggevenden en zij zullen dit aan de organisatoren doorgeven. Wil je erbij zijn en geen lid van deze organisaties kan je ook opgeven direct bij de organisatoren via onderstaand adres gegevens.

Aanmelding via mail: vv-rijsoord@planet.nl , info@annyam.nl of info@stichtingaavb.nl, Telefonisch: 0180-427183

Doe dit wel voor 28 februari zodat er rekening mee kan worden gehouden met het regelen van de door sponsoring beschikbaar te stellen van de diverse etenswaren.

De organisatoren, Stichting ‘Help Eens Een Handje en de v.v. Rijsoord hebben het Winterfeest op papier al gereed het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 2 maart 2019 om 11.00 uur zal het feest van start gaan.