Agenda

Aantal winterfestijnactiviteiten nog open

Het winterfestijn voor senioren bestaat uit gezellige uitstapjes en activiteiten samen met anderen. De activiteiten vinden plaats van 15 november tot en met 11 december. Aanmelden is voor een aantal activiteiten nog mogelijk!

Op vrijdag 15 november kunt u van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek tijdens de speciale editie van Koffie met… luisteren naar de ‘Versjes van Lars’. Lars schrijft alledaagse versjes over hele normale dingen. Dit doet hij op basis van uw verhalen. Door simpele vragen te stellen, doet hij inspiratie op en vormt hij een klein kunstwerk op zijn typemachine. Hij doet dit op een hele leuke wijze. De activiteit is gratis, inclusief de koffie /thee met wat lekkers. Graag vooraf aanmelden door te bellen naar Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Maandag 18 november wordt van 10.00 tot 12.00 uur de activiteit ‘Mindfulness voor senioren’ aangeboden in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes. Tijdens deze workshop maakt u kennis met diverse oefeningen en technieken en ontdekt u hoe deze oefeningen kunnen helpen en ondersteunen in het proces van ouder worden en hoe om te gaan met eventuele spanningen en ongemakken. Er wordt onder andere geoefend vanuit de stoel. Aanmelden kan aan de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. De kosten voor deelname bedragen € 10,00 inclusief koffie/thee en wat lekkers.  

Ook zijn er nog plekken vrij in de bus voor de dagtocht naar de Intratuin in Montfoort op 27 november en de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest op 11 december. 

Gaat u ook gezellig mee? Meer informatie over de activiteiten vindt u op de website van Facet Ridderkerk: www.facetridderkerk.nl. U kunt ook langskomen bij ons kantoor aan de Schoutstraat 5.