Agenda

ABBA tijdens Pinksterweekend op het Koningsplein

Op zaterdag 8 juni na de pinkstermarkt organiseert Stichting Evenementen Ridderkerk een muziekavond voor alle leeftijden. Na de grote kaskraker van zowel de film alsmede de musical Mama Mia komt er een ABBA Tribute band optreden op het Koningsplein.

ABBA de Zweedse popgroep uit de jaren ’70 en 80 die meer dan 200 miljoen albums en 370 miljoen platen heeft verkocht zal dan ook bij een ieder bekend zijn. Deze Tribute band bestaat uit 6 professionele muzikanten welk sinds 2013 bij elkaar zijn en niets anders doen dan het repertoire van ABBA te laten horen door het land. De band zal dan ook alle bekende hits zoals Lay All Your Love On Me, Fernando, Does Your Mother Know en ga zo maar door ten gehore brengen tijdens een 2 uur durende show. Zie ook hun website Abba Tribute.

Als opwarmer voor deze avond hebben is er in het voorprogramma de band Houston Alley. Deze band speelt muziek uit de jaren 50 en 60 (Cliff Richard, The Shadows, Johnny Cash). Tijdens de wisseling van de band treedt ook nog Wendy Woop op. Deze artiest gaat met haar liedjes terug in de tijd van de Rock en Roll. 
Het is een vol programma. De avond begint om 20.00 uur.