Agenda

Activiteiten in Ridderkerkse bibliotheken

Een bomvolle week in de Ridderkerkse bibliotheken: op 23 en 26 maart kunnen deelnemers van de Taaloefengroep en alle inwoners van Ridderkerk aan de slag met handletteren.

Tijdens het ‘letteren’ van kaarten van Marit Törnqvist komen deze twee groepen samen om met elkaar te praten en creatief bezig te zijn. Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Marit Törnqvist tentoonstelling, die te zien is in Bibliotheek Ridderkerk. Met deze tentoonstelling en de activiteiten slaan we een brug tussen twee onbekende werelden: die van ‘nieuwe’ en ‘oude’ Ridderkerkers. De illustraties en ervaringen van Marit Törnqvist vormen hierin het vertrekpunt. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Op 23 maart van 10.30 tot 12.00 en op 26 maart van 15.00 tot 16.30 uur.

Op 25 maart staat er ook weer een nieuwe Koffie met… op het programma in Bibliotheek Slikkerveer. Hier komt Astrid Bosveld iets vertellen over haar werk en talloze hobby’s. Astrid is van beroep pedicure en tevens is zij gastvrouw en vervangend kokkin in het Jasmijnhuis in Ridderkerk. Dat is een kleinschalig verpleeghuis. Wil je meer weten over haar verhaal? Kom dan langs om 14.30 uur en drink gratis een bak koffie mee! 

Praktische informatie
Wat: activiteiten in Ridderkerk
Wanneer: 23, 25 en 26 maart
Waar: Bibliotheek Ridderkerk en Bibliotheek Slikkerveer
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig