Agenda

Activiteiten in de Opstandingskerk Rijsoord

Afgelopen zondag 12 mei vond in de Opstandingskerk in Rijsoord in een bomvolle kerk een happening plaats die zijn gelijke niet kent. Uit diverse windstreken stroomden mensen samen om terug te keren naar de plaats waar ze waren gedoopt en deel te nemen aan de doopreünie. En een feest werd het!

Enige reacties:

“We hopen dat jullie als organisatie zelf net zo genoten hebben als het plezier dat je anderen hebt verschaft.” “Prachtige kerkdienst, mooie tentoonstelling, uitmuntend verzorgde catering en last but not least: leuke ontmoetingen met veel oude bekenden uit onze jeugd.” “Ik had dit voor geen goud willen missen!”

Maar er is nog veel meer bijzonders in de Opstandingskerk te beleven. Op zaterdagmiddag 25 mei vanaf 14.00 tot 16.30 uur vindt de jaarlijkse open middag plaats.

En ook nu is er weer van alles te beleven: Trijnie van der Waal en haar dochter Ariane tonen hun beeldhouwwerk. En de Liturgische bloemschikgroep is aanwezig om te laten zien hoe onder andere de thematische bloemstukken tot stand komen. Ook Ds. Wierdsma uit Rotterdam zal er zijn om te vertellen over het hulpproject in het buitenland dat zij ondersteunt. De reislustige Sander Groenendijk kan ook heel veel vertellen, vooral door zijn prachtige reisfoto’s. En muziek mag bij ons nooit ontbreken. We kunnen genieten van het bekende popkoor ‘A lot of’ uit Barendrecht. Zij brengen vanaf 14.30 uur bekende popsongs ten gehore. En dan is er ook nog een leuke fotowedstrijd. Wie maakt de origineelste foto van ons prachtige dorp?? (Rezoord dus hè). Er is een mooie prijs mee te winnen. Dus: ga erop uit! Kijk om u heen en maak een mooie foto. Of duik in uw archieven. De foto’s kunnen digitaal worden ingeleverd op het volgende e-mailadres: Fotowedstrijdopstandingskerk@gmail.com. Uiterste inleverdatum: 24 mei, 12.00 uur!

Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor een hapje en een drankje.

Dus mocht u de doopreünie hebben gemist… laat deze kans dan niet voorbijgaan.

U bent van harte welkom in de Opstandingskerk, Rijksstraatweg 95, Rijsoord.