Agenda

Activiteiten Tentweek Slikkerveer 2019

De laatste week van de zomervakantie staan er weer twee grote tenten in het Electropark in Slikkerveer. En ook dit jaar worden er allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd. De organisatie hoopt weer op een fijne en gezellige week met elkaar.

De week wordt maandagavond 26 augustus afgetrapt met een BBQ voor jongeren van 13 jaar en ouder. De week wordt op twee momenten afgesloten. Op vrijdagavond sluiten ze de avond af, deze avond begint om 19:30. Deze avond is voor jong en oud. Op zondag 1 september start er om 9:30 een kerkdienst die in het teken staat van de tentweek. Hieronder vertellen de teams welke activiteiten er allemaal plaats vinden deze week. 

Kids van 4 – 9 jaar

Dit jaar is het thema voor kinderen van 4 tot 9 jaar SchatRijk. Elke ochtend zijn Oki en Doki op bezoek, maken ze een knutselwerkje en luisteren ze naar een Bijbelverhaal. Dinsdagmiddag doen ze een spannende vossenjacht. Woensdagmiddag hebben ze veel leuke spelletjes klaarstaan. Donderdagmiddag komt er een poppentheater op bezoek met een mooie voorstelling. De laatste middag is vrijdagmiddag, dan zijn er weer honderden pannenkoeken om op te eten. De ochtenden zijn van 10:00 -12:00 uur en de middagen van 14:00-16:00 uur. Vrijdagmiddag sluiten ze na het pannenkoeken eten af, dat is om 13:00 uur. Ze hopen veel kinderen te zien in de grote witte tent in het Electropark in Slikkerveer

Tieners van 9 – 13 jaar

In de laatste week van de zomervakantie staat de tent weer in het Electropark. Dit jaar staat alles in het teken van schatten. Natuurlijk hebben Sam en Jiddo ieders hulp weer nodig bij het vinden van een grote schat. Dinsdagmiddag zullen de tieners in groepen tegen elkaar strijden. Woensdagmiddag doen ze een groot spel, waar iedereen flink de hersens voor moet laten kraken. Donderdagmiddag komt er een poppentheater langs en vrijdag eten ze weer lekker pannenkoeken bij de tent. Iedereen is van harte welkom, ze starten op dinsdag 27 augustus om 10:00 uur in het Electropark.

 

Kinderen van 13 jaar en ouder

Als men 13 jaar of ouder is, is men in de de laatste week van de zomervakantie ’s avonds (weer) welkom in de tent. Ze zijn als leiding al hard bezig met de voorbereiding om er een aantal leuke en gezellige avonden van te maken. Maandagavond starten ze om 19:30 met een relaxed avondje. Ze kunnen tafeltennissen, darten, poolen, kletsen enzovoorts. Traditiegetrouw gaat ook de BBQ weer aan. Dinsdag gaan ze de hersens kraken bij een spel. Woensdag hebben ze een gezellige film-avond met consumptie. Donderdag gaan ze een groot en actief spel doen. Dit belooft een leuke afsluiter van deze week te worden. En natuurlijk sluiten ze traditiegetrouw iedere avond af met een lekkere hap. Allen zijn welkom op de eerste avond op maandag 26 augustus om 19:30.