Agenda

Activiteiten tijdens Week tegen Eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid van 1 tot en met 8 oktober organiseert Facet Ridderkerk samen met andere organisaties verschillende activiteiten. De week start op vrijdag 2 oktober met een theaterlezing ‘Het Grootste Cadeau’ in Het Plein. De ouderenadviseurs lanceren deze week de podcast ‘Vriendschap’ via de website: www.facetridderkerk.nl en het seniorenuurtje van Radio Ridderkerk. De Bibliotheek Aanzet organiseert dinsdag 6 oktober een taalbingo tijdens de opening van het nieuwe Taalpunt aan het Koningsplein 2, de nieuwe locatie van de Bibliotheek in het centrum van Ridderkerk. Verder zullen er twee Soeppunten (i.p.v. de buurtlunches) worden ingericht in de wijken Bolnes en Drievliet op 7 en 8 oktober. 

Het programma van ‘Kom Erbij’ tijdens de Week tegen Eenzaamheid is terug te vinden op de website www.facetridderkerk.nl en op verschillende locaties in Ridderkerk, onder andere bij de wijkcentra en het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat. Aanmelden voor de activiteiten is verplicht in verband met de coronamaatregelen.

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Henny de Wilt of Frances Kroeze van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.