Agenda

Activiteiten voor jonge mantelzorgers

In de Week van de Mantelzorg van 4 tot en met 10 november organiseert Karaat Mantelzorg speciaal voor jonge mantelzorgers leuke gratis activiteiten en acties. 

Jonge mantelzorgers die zin hebben in een feestje maken door mee te doen aan de winactie kans op vier kaartjes voor Next Episode (14+) in De Loods op zaterdag 14 december. Volg @jongridderkerk op Instagram en reageer vanaf 4 november op de winactie. De winactie loopt tot 10 november. Wie weet win jij wel kaartjes! 

Activiteiten bij Farelcollege

Ben jij 8 jaar of ouder? Woensdag 6 november is er van 14.30 tot 16.30 uur genoeg te doen bij het Farelcollege! Maak hapjes voor de High Tea, kom naar de Beautysalon en lak je nagels, verzorg je handen en/of föhn je haren of maak filmpjes in groepjes bij de activiteit ‘iMovie’. Na afloop worden de gemaakte High Tea hapjes gezamenlijk opgegeten en om 16.30 uur wordt de dag afgesloten. De leerlingen van het Farelcollege helpen mee om er een leuke middag van te maken. Geef je snel op via info@karaatmantelzorg.nl. Je mag een vriend(in), oma, buurjongen, nichtje of iemand anders meenemen! 

Ontspanningsworkshop ‘Charge Up’

Zaterdag 9 november wordt er in van 11.00 tot 12.30 uur een ontspanningsworkshop ‘Charge Up’ georganiseerd in Trefpunt Oost. Dit is een workshop met leuke activiteiten, oefeningen en spellen. De workshop wordt gegeven door Jolanda de Jong van Benner Coaching. 

Het complete programma van de Week van de Mantelzorg vind je op de website: www.karaatmantelzorg.nl. Inschrijven kan van 7 tot en met 27 oktober. Deelname is gratis! Neem voor meer informatie contact op met Mineke Boon, Esther de Meza of Angelique Bloemberg van Karaat Mantelzorg via info@karaatmantelzorg.nl, 0180 – 763 717 of komt langs het kantoor aan de Schoutstraat 5.