Agenda

Aftellen tot Halloween in Rotterdam losbarst

Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland gaat over iets meer dan een week van start. Dit jaar zijn op Crazy Sexy Cool onder meer Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad en Snelle te zien. Ook huisvest het festival 5 bloedstollende scare zones waar scare actors de Halloween beleving compleet zullen maken.

Op 26 oktober zal het festivalterrein klaar zijn om 7000 bezoekers te ontvangen die kunnen genieten van muziek verdeeld over 2 podia. Naast grote namen uit de Urban & House scene zijn ook veel lokale artiesten te zien.

Maandagochtend starten de eerste bouwwerkzaamheden om het nu nog rustige Zuiderpark om te toveren tot één grote nachtmerrie. Met 2 verwarmde festivaltenten en 5 scare zones waar Halloween karakters tot leven komen. De weersvoorspellingen zien er vooralsnog veelbelovend uit!

Er is nog een heel klein stapeltje tickets beschikbaar via crazysexycoolhalloween.nl, maar de organisatie gaf aan ook dit jaar alle reguliere tickets uit te verkopen. Meer informatie en de complete line-up is te vinden via site!