Agenda

Aftellen voor Rijsoords 15e Winterfeest

Zaterdag 22 februari 2020 vanaf 11.00 tot 15.00 uur is het weer feest in de kantine van de v.v. Rijsoord. De datum hangt samen met het Carnaval en is daarom altijd net voor dat het carnaval in zuidelijk Nederland losbarst. De organisatie heeft het Winterfeest voor mensen met een verstandelijk beperking op papier al gereed het wachten is op de gasten uit de regio’s van Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht, Zwijndrecht, enz., voor deze middag. 

In verband met het 15 jarig jubileum zal de opening worden verzorgd door Ridderkerks burgemeester Anny Attema en Rijsoordvoorzitter Ramon de Borst. De presentatie in weer in de vertrouwde handen van onze eigen Jan Pol

Organisatie

De laatste maanden is er door de organisatoren van de v.v.Rijsoord i.s.m. de Stichting “Help Eens Een Handje”, hard gewerkt om het Winterfeest een passend vervolg te geven, ten opzichte van het vorige feesten. Diverse organisaties in de regio zijn benaderd in Ridderkerk e/o, onder andere Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I. Ambacht, Zwijndrecht, Sport en Ontspanning Anyam, Stichting AAVB, enz. De organisatie hoopt, binnenkort, de namen van de gasten te kunnen registreren. Ook individueel kan je je voor dit feest aanmelden. 

Schminken en leukst verklede

Het is geen verplichting om verkleed te komen en hoewel het geen carnavalsfeest is, willen de organisatoren er een Hollands feest van maken en zijn leuke creaties van harte welkom. Er zijn, door de Stichting FONOBORI, prijzen beschikbaar gesteld voor diegene die het leukst verkleed zijn. Ook dit jaar kunnen de gasten zich door gezicht kunstenares Marina van Face to Face laten schminken.

Sponsoring

De organisatoren hebben het programma opgesteld i.s.m. 45 jarige Stichting “Help Eens Een Handje”, zij zijn de financiële stimulator achter dit feest. De betrokkenheid voor deze doelgroep van HEEH uit zich ieder jaar weer o.a. op Koninginnedag met de welbekende Truckerstocht, sponsoring Anyam en  ondersteuning van menig initiatief in de gemeenschap van Ridderkerk. Ook de Stichting Fonobori, zij ondersteunen vele prachtige projecten in Ridderkerk, doet een goede duit in het zakje om deze dag te laten slagen. Het pannenkoekenhuis “Pannenkoe” maakt ook dit jaar weer pannenkoeken, om heerlijk van te smullen, De Koning Vleesproducten zal weer voor de lekkerste gehaktballetjes zorgen, v.v. Rijsoord sponsor Tuk-Tuk zal een heerlijk verfrissend ijsje uit serveren en Bakkerij v.d. Waal zorgt voor heerlijke koeken.

Programma

Het programma voor deze middag blijft nog even bij de organisatie in eigen kring bekend, maar we kunnen wel verklappen dat het vooral op Nederlandse muziek is geënt met een in Rijsoord bekende zanger/entertainer Andy Dellenoy aan de muziekknoppen en als gastzanger de bekende Marc de Hollander.

Geef je op bij een van de organisaties. Aanmelden voor 20 februari.
Om een beetje inzicht te krijgen vragen wij de deelnemers zich op te geven, voor 20 februari, bij de organisatoren. Op diverse plaatsen zijn er posters opgehangen met de gegevens. Dit kan ook via de diverse tehuizen in Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht, enz. waar bekend gemaakt zal worden hoe en wanneer en via de mail: info@anyam.nl, info@stichtingaavb.nl, secretariaat@vv-rijsoord.nl en wjvanwin@xs4all.nl of telefoon: 0180-427183