Agenda

Update: Lichtjesavond gaat niet door

Lichtjesavond kan vanavond, donderdag 2 november 2023, helaas niet doorgaan. Storm #Ciarán zorgt voor zware windstoten. De organisatie kan de veiligheid van bezoekers vanavond niet garanderen. Daarom is besloten om het evenement af te lasten. 

Dat is ontzettend jammer. Na drie coronajaren, stond Lichtjesavond eindelijk weer voor de deur.”

Er wordt uitgezocht of het evenement later dit jaar alsnog kan worden georganiseerd. Meer informatie volgt binnenkort.

Donderdag 2 november 2023 vindt van 19.00 uur tot 21.00 uur Allerzielen in ’t Licht / Lichtjesavond op begraafplaats Vredehof plaats. Vrij toegankelijk voor iedereen die een dierbare wil gedenken. Ook als uw dierbare elders begraven ligt, bent u welkom. Allerzielen in ’t Licht brengt u dichterbij de herinneringen aan uw overleden dierbare. U kunt samen stilstaan bij de dierbaren die u moet missen. Religieus of niet, iedereen is welkom.

Er is gelegenheid de laatste rustplaats van de overledene te bezoeken. Indien nodig kunt u vragen of een fakkeldrager u naar het graf begeleidt. Weet u niet waar het graf van de overledene precies is dan kunnen vrijwilligers u helpen bij het zoeken van de plek. U heeft ook de gelegenheid om de naam van uw overleden dierbare te laten noemen. Voor iedere genoemde naam wordt ook een kaars aangestoken.

Graag wordt u ontvangen in de kleine aula.

Neem een zaklamp mee als u een graf of urnenplaats wilt bezoeken. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets, om parkeerproblemen in de wijk te voorkomen.

Helpende handen gezocht

Voor het welslagen van het evenement zijn vele vrijwilligers nodig. Op dit moment is er nog de behoefte aan zo’n 15 vrijwilligers. Zie jij het zitten om te helpen? Meld je dan aan bij Frans Visser via e-mail fransvsr@gmail.nl of via telefoon 06 52 65 09 14.