Agenda

Alpha-cursus in Bolnes

Op maandag 25 september 2023 zal de Alpha-cursus in de zaal van de Boezemkerk aan de Pretoriusstraat 2 te Ridderkerk-Bolnes van start gaan. Een Alpha-cursus is een cursus waarbij je tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekt wat het christelijk geloof inhoudt. Een cursus voor wie zich bijvoorbeeld soms afvraagt wat het doel is van dit leven, of er meer is tussen hemel en aarde, of er leven is na de dood.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op de Alpha-cursus! Elke Alpha-avond begint om 19.00 uur met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.

Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. De avonden eindigen uiterlijk om 21.30 uur. Naast de tien Alpha-bijeenkomsten is er een zogenaamd Alpha-weekend (vrijdagavond en zaterdagochtend).

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op 25 september. De deur gaat om 18.30 uur open en de maaltijd begint om 19.00 uur. Om aan te melden of voor meer informatie kunt u mailen naar info@ankervanbolnes.nl of bel naar 06-30496731 (Peter Huijser).