Agenda

Alzheimer Café Ridderkerk

Op 11 september 2023 is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. 

Onderwerp: Dementie en de Notaris 
Gastspreker: Ambachtse Notaris, Leonie Hubers en Carolien van Beek.

Wat moet er vastgelegd worden bij de notaris wanneer er een vermoeden is van of wanneer er een diagnose dementie is gesteld? 

Zeker bij dementie is het belangrijk om wensen voor de toekomst goed te regelen. Dit kan door bijvoorbeeld een volmacht of een levenstestament. 

Tijdens deze avond gaat men hierover met elkaar in gesprek en heeft u de gelegenheid om ook uw vragen te stellen.

Wilt u meepraten over dit onderwerp, dan bent u van harte welkom op het Alzheimer café van 11 september 2023. 

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café vindt iedere 2e maandag van de maand plaats. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Er is een informatiestand met brochures van Alzheimer Nederland en er zijn boeken met diverse onderwerpen over dementie aanwezig. U kunt deze boeken gratis lenen. 

Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Facet Mantelzorg, Salem, Lelie Zorggroep, Internos en Aafje en Alzheimer Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique Bloemberg, mantelzorgconsulent Facet Mantelzorg via 0180 – 432350 of info@facetmantelzorg.nl