Agenda

André Rieu in Landvast

De opnames van het zomerconcert van Andre Rieu vinden deze week plaats op Het Vrijthof in Maastricht. Heeft u naast een ticket gegrepen? Geen probleem, want Landvast vertoont de concertregistratie van ‘André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days Are Here Again’.

Vaste bezoekers weten het al. Twee keer per jaar is Landvast het decor van een feestelijke en betoverend evenement en worden in de Cinema Royaal de drie uur durende registratie van een van de grootste muziekevenementen in Nederland vertoond.

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 zijn de officiële dagen waarop dit feest plaats mag vinden, maar Landvast is zo goed als uitverkocht. Het goede nieuws is dat er extra voorstellingen van Andre’s zijn management mogen worden vertoond. Daarom zijn er op maandag 29 augustus, zaterdag 3 en zondag 4 september in de middag nog extra mogelijkheden geboekt.

Landvast vertoont deze voorstelling in Cinema Royaal. Kaartjes kosten €19,00 en zijn inclusief een kopje koffie en een overheerlijk punt vlaai van Bakkerij Prins. Deze krijgt u voorafgaand aan de voorstelling, de zaal is een half uur voor aanvang toegankelijk.

Tijdens de voorstelling is het mogelijk om hapjes en drankjes te bestellen.

U kunt via de website van Landvast reserveren (landvast.nl) of iedere dag via de telefoon op nummer 078 – 6912 923. Het advies is om niet te lang te wachten met reserveren.