Agenda

Avondvullend programma vocalgroup Change! in Ridderkerk

Op zaterdag 17 november  a.s. neemt vocalgroup Change! je mee op een muzikale reis door het leven van Jezus. Dit zal plaats vinden in het gebouw van De Kern, Stadhouderslaan 29 te Ridderkerk. In een setting met volledig combo zal deze formatie een prachtig optreden geven dat je  niet mag missen. 

Change! is een jonge en enthousiaste vijfkoppige vocalgroup uit Ridderkerk, die oproept tot verandering, door de boodschap van Gods Woord. Op deze avond zal de groep door middel van muziek en Spoken Word van Peter Spreekt het leven en het verhaal van Jezus vertellen, en zo alvast vooruit kijken naar Kerst.

Vocalgroup Change! is een initiatief dat voortkomt uit een gezamenlijk verleden in een koor. Samen met dirigent Willemdirk van den Berg, zelf ook één van de leden, is er een afwisselend repertoire samengesteld met swingende southern gospel nummers en rustige ballads. 

De entree van deze avond is gratis en iedereen is van harte welkom. Het programma begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Meer informatie over Change! en de leden van deze groep is te vinden op www.vocalgroupchange.nl.