Agenda

Back to the 80s, 90s & 00s!

Zaterdag 4 februari 2023 vindt er een Back to the 80s, 90s & 00s-party plaats in De Loods! Ga mee terug in de tijd en geniet van alle hits uit de vroegere jaren! Net als de succesvolle editie van november kun je ook nu weer je eigen nummers aanvragen tijdens de ”Request a song-edition”. Laat de DJ tijdens de avond weten welke plaat niet mag ontbreken!

De DJ van deze avond is DJ GJ! Hij gaat de hele avond voor de beste nummers uit die goede oude tijd zorgen. Tijdens de avond zullen er kaartjes te verkrijgen zijn waarop je kunt invullen welke hit(s) jou de dansvloer op trekken! Drop deze in de platenbox bij de DJ Booth , zodat GJ jullie favoriete nummer er tussenuit kan pakken. Ook zal er in De Loods een speciale discodansvloer neergelegd worden. 

Het belooft weer een heerlijk ouderwets stapavondje te worden en leuk ook om oude bekende te zien!  De kaartverkoop is gestart en je kaartjes haal je via: www.deloodsridderkerk.nl. Online kost een kaartje €7,- aan de deur betaal je €10,- (dit is incl. garderobe en servicekosten). Minimale leeftijd is 21 jaar.