Agenda

Back to the ‘80s, ‘90s & ‘00s!

Op zaterdag 13 mei 2023 neemt De Loods je mee op reis naar de jaren ’80, ’90 en ’00 met de meest legendarische hits uit deze decennia. Deze editie komt er ook een special guest een optreden geven, genaamd: Davy Keys!

Davy Keys is een muzikale duizendpoot en was voorheen de bandleider van verschillende grote Nederlandse artiesten, maar nu is het tijd voor zijn eigen show! Zingend en spelend van achter zijn keys bepaalt hij de sfeer van de avond. Ondersteund door een drummer speelt hij de populaire en herkenbare hits, van toen tot nu! Deze muzikale cocktail is een garantie op succes tijdens deze ‘80, ‘90s & ‘00s-party!

Natuurlijk mag deze avond ook DJ GJ niet ontbreken achter de draaitafels. Herinner je je nog de tijd dat je los ging op Madonna en Michael Jackson? Of dat je voor het eerst de Spice Girls hoorde? GJ draait het allemaal! Om het feest compleet te maken is ook de verlichtte dansvloer aanwezig voor het echt disco gevoel!

De deuren gaan open om 20:30 uur en het feest duurt tot 01:30 uur. Kaartjes kunnen online gekocht worden via: www.deloodsridderkerk.nl. Minimale leeftijd 21+.